|
אוכל, שתיה, כלים, טכניקות |
| 2/2006
מדריך מחנה יהודה - אטליז רפאל אטליז משפחתי מצויין ומאוד מקצועי. מספקים לרבות מן המסעדות הטובות בעיר. עדרי בקר במקרר מבטיחים תחלופה מהירה, והעובדים סוחבים רבעי פרות אנה ואנה. חלקי פנים מיוחדים של בקר ועגלי חלב - שקדים (מולז'ס), טחול, ריאות, עטינים, מוח וכו'. בשר לבישול באיכות יוצאת דופן: ראש, זנב, לחיים, שפונדרות, נתח קצבים. כאן, אף יותר ממקומות אחרים, יועילו חביבות וצניעות - הם עסוקים מאוד.
רחוב החרוב. האיטליז נמצא משני צידי הרחוב, כאשר בצד אחד יש תצוגת חלקי פנים, ובשני בשר.
איך מגיעים: נכנסים לשוק המקורה (עץ חיים) מאגריפס, פונים בפניה הראשונה שמאלה לרחוב השקד ואז בפניה השניה שמאלה לרחוב החרוב. לפני רפאל עוברים כמה ירקנים ואטליז נוסף.
| |
|