לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

אוכל, שתיה, כלים, טכניקות
כינוי: 

מין: זכר





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
2/2006

מדריך מחנה יהודה - אטליז רפאל


אטליז משפחתי מצויין ומאוד מקצועי. מספקים לרבות מן המסעדות הטובות בעיר. עדרי בקר במקרר מבטיחים תחלופה מהירה, והעובדים סוחבים רבעי פרות אנה ואנה. חלקי פנים מיוחדים של בקר ועגלי חלב - שקדים (מולז'ס), טחול, ריאות, עטינים, מוח וכו'. בשר לבישול באיכות יוצאת דופן: ראש, זנב, לחיים, שפונדרות, נתח קצבים. כאן, אף יותר ממקומות אחרים, יועילו חביבות וצניעות - הם עסוקים מאוד.

רחוב החרוב. האיטליז נמצא משני צידי הרחוב, כאשר בצד אחד יש תצוגת חלקי פנים, ובשני בשר.

איך מגיעים: נכנסים לשוק המקורה (עץ חיים) מאגריפס, פונים בפניה הראשונה שמאלה לרחוב השקד ואז בפניה השניה שמאלה לרחוב החרוב. לפני רפאל עוברים כמה ירקנים ואטליז נוסף.
נכתב על ידי , 19/2/2006 14:59  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



11,986

© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לאליהו אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על אליהו ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)