לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

הבלוג שלי הוא בלוג פרטי ואיש לא יגע בו בלי רשותי


הבלוג שלי הוא בלוג פרטי, ואיש לא יגע בו בלי רשותי.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
קטעים בקטגוריה: . לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .

חיפושים


אנא, עזרו לנו למצוא את המשוררת בתיה בת דור, שגרה בבית מזכוכית, יצרת מיצ קיבה, וגם שניים גדי חלב, מתחת לפרח המופלא חוטמית זיפנית.

והכל מהיום.

["בתיה בת דור"?! ג'יזז...]

 

מי שראה את שמשון ודלילה, שימסור להם בבקשה שאנחנו מחפשים מתכונים מניו זילנד. ומתכון פלאפל.

מצד שני, מי שראה את ד"ר פיל,  בחור עם אינטיליגנציה רגשית, ותספורת בוב מרלי, שר את השיר רעיה ביונית (???!) שיגיד לו שלייפסטייל מחפשת כבר חודשים מתכונים קובה.

 

אוקיי, אצלנו מתמחים בקאמה סוטרה ובסרטים גרמניים על חברת אינסטלציה בבית נבאללה בבימוי מור מרוז הגאון.

 

הכי קל למצוא אצלנו? ג'וק.  ומה לא נשאר כי לקחו הכל? בנים רזים. ומה לא נשאר כי קיבלתי את כולם ליומולדת? סבונים.

 

וגם אצלנו לא מוצאים יותר את פאצ'ולי.

 

אלליי! מישהו חיפש פה פרום על בניית נשק! מטוסים על שלט רחוק, מאכל קובה ופינקוס. מי הם האנשים שמחפשים פרומים על בניית נשק?! או את פינקוס?! היתכן כי פינקוס הוא סוכן מוסד?!

 

מישהו מוכן להגיד לי מה זה המלך ישבנה? אולי שם חיפשו את הפרונקל? ולבסוף, מישהו חיפש "טמטום על" ומצא את זה אצלי בבלוג. אשרי וטוב לי.  

 

למי שחיפש איור "מר ישראלי", הרבה יותר פשוט לחפש בגוגל-אימג'ז. אולי כשתמצאות אותו תוכלו לשאול אותו על שרשרת חי, ועל חוסם פופאפים. או אפילו על פתרון תשבצי הגיון. ושוב, על פרונקלים. מורי ארטי והשיר על האישה הכחולה (??)

 

הערה לסיום:

לא צריך לשים מרכאות מסביב לכל מילה... למשל "רחל" "משוררת" "כינרת"

איחלתי בהצלחה לחיילת.

נכתב על ידי , 20/4/2004 10:37   בקטגוריות גוגלפלקסיטי  
28 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



גוגלפלקסיטי


שלום שלום.
בראשית לא היו ההדגשות. ואקבל תגובות חמימות על איך שאני נחמדה לילדים ושיהיה לי לילה טוב. ואתקף חרדה קלה שיצחק קדמן והמועצה לשלום הילד יבואו אליי באמצע הלילה ויעקלו לי את המקלדת, ואדגיש את הטקסט ואטשטש את פרטי המשתתפים.
מה? לא הגעתם בזמן? עשו מנוי. מה אני אגיד לכם :)

ניסוי בפסיכובלוגיית המונים.
[ביטוי נפלא, רב עומק, רבדים ומשמעויות שטבעתי בעצמי, ואם למישהו יש בעיה עם זה, אז שישק לי. או שנשב על כוס קפה ונלבן את העניינים, או שישאל ואני אסביר. הכל בשקל. מכל מקום. אני מרוצה מעצמי. קורה.]
אוף, כמעט אף אחד לא הבין. מונים. פסיכולוגית המונים.






אז בעקרון ישבתי לי ושתיתי מיץ. הייתי צמאה מאד, הכוס שלי היתה גדולה וזה מאד שימח אותי. לא מצצתי עם קש, כי אם לגמתי בלגימות גדולות. הדבר היחיד שאני אוהבת למצוץ זה סוכריות על מקל. אני כמעט לא מוצצת שומדבר אחר. אפילו לא סוכריות מציצה.
נסעתי לבקר את האחיין שלי, טפשון, והחלטנו שאני אקח אותו לים. שנינו לבשנו בגד-ים ויצאנו לדרך.
בדרך התאמנו על האלף-בית:
אני אומרת "אלף" והוא "בית" וכך אחד אחד:
גימל - דלת, הא - וו, זין - חית, טית.. וגומר.
הגענו לים, התפשטתי ונשארתי רק עם בגד-הים לגופי. אחרי שהשתכשכנו לנו במים, החלטנו לשחק מחבואים: "מי שעומד מאחוריי ומצדדיי ומלפניי הוא העומד, אחת שתיים שלוש!" אמרתי, וטפשון התחבא.
חיפשתי תחת כל שיח ותחת כל אבן שהיתה בסביבה, ולא מצאתי. פתאום שמעתי "'חת שתיים שלוש דפקתי אותך!" וצחוק מתגלגל של ילד בן 4.5 מרוצה עד לב השמים. באמת שלא ראיתי אותו מתגנב מאחוריי, ילד ערום שכמותו!
פתחתי את קופסת הפירות ונגסנו באבטיחים, בפומלות ובפסיפלורה שהבאנו מהבית (פסיפלורה ידועה גם בשם "פרי התשוקה")
שתי ילדות בנות חמש עשרה נגשו אלינו ובקשו קצת חתיכות מהפומלות שלנו, נתנו להן בשמחה והן נתנו לנו בתמורה ענבים.
לפתע חשתי כאבים עזים בצד ימין. הרמתי את עצמי אך בקושי, והלכתי אל הרכב, טפשון נגרר מאחור עם צעצועים מכל סוג, מין וצבע.
כשהגענו הביתה, הכאבים שככו. אכלנו חזה עוף לארוחת הערב. ואחרי מקלחת ארוכה ומרגיעה, בנעלי בית שפנפנים שלי, השכבתי אותו לישון. ואז שכבתי לישון בעצמי. לספור כבשים תמיד מרדים אותי מיד.
לילה טוב. 
נכתב על ידי , 13/9/2003 22:14   בקטגוריות גוגלפלקסיטי  
70 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   2 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



כינוי: 

מין: נקבה

MSN: 

תמונה




195,027
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , משפחתי וחיות אחרות , מסעות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לקיפוד כזה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על קיפוד כזה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)