לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

בסוף הכל מסתדר !


בלי נושא מוגדר, בלי אופטימיות ופסימיות. תמיד כשצריך את חוק מרפי, הוא לא פועל. ובעיקר, לא משנה מה, בסוף הכל מסתדר. באמת. ואם לא הכל הסתדר, אז סימן שהסוף עדיין לא הגיע.
Avatarכינוי: 

בן: 54





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
7/2005

אורה הכפולה


לפני כמה ימים קיבלתי ב ICQ בקשת התחברות ממישהו בשם אלירם. אחר כך גם דיברנו בצ'אט במשך זמן מה.

אותו אלירם הוא בן 15 ומתגורר בארצות הברית. לא הייתי מתעכב על כך, שהרי יש לפחות 20 אלירם שאני מודע להם בארץ ובעולם (ובטח היום יש הרבה יותר), אבל אותו אלירם נולד באותו תאריך יום הולדת כמו שלי (כ 20 שנה מאוחר יותר, מן הסתם) ולשנינו היה סבא בשם אליהו שנקראנו על שמו, מסתבר (שזה כבר די סביר).

מקריות משעשעת. אמרתי לו שנצטרך לחכות עד שהוא יתחתן כדי לראות איך יקראו לאשתו ולילדים שלו. :-)

***

למי שעוד לא מכיר את בלוג הנאצה המשעשע ביותר היום בישראבלוג, שילחץ על הלינק (מלא קללות, אבל אותי זה מאד מאד מצחיק). הנונסנס הגיע לבלוגים.

כולם מכירים אמנם את תום הממורמר, אבל היו גם אייזק (כרגע הבלוג מחוק?), ועוד בלוג שלא מצאתי את הלינק אליו שהציג בכל פוסט את אותה התמונה עצמה בתוספת מלה. הפוסטים הצטרפו למשפט שתיאר את התמונה. גם זה הצחיק אותי. נונסנס זה דבר טוב.

***

תדירות פוסטים נמוכה = לחץ בעבודה. אני רוצה לקבוע בלוג אטאק מרוחק, ומקווה לעמוד בו. משהו בסוף חודש הבא. יש למישהו העדפה ליום ושעה מסוימים?
נכתב על ידי , 7/7/2005 10:05   בקטגוריות ., אינטרנט, המלצה, ישראבלוג, הומור  
45 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של במבה-מן - סנילי ושומע The White Stripes ב-11/7/2005 20:49



413,411
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , 30 פלוס , פילוסופיית חיים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לאלירם אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על אלירם ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)