ואני
פגשנו אחד את השני.
מבט אחד בעיניים
נגיעה קלה בלחיים
וניגשנו ישר לעניינים.
מכה טובה של חום לוהט
ואז עזרתי לו להתפשט
בנחת הוא שקע באמבטיה מפנקת
משכשך את תוכו וממתין.
והמתכון לחציל חרמן ביוגורט עיזים
2-3 חצילים (שיהיו קלים, צרים ומבריקים או "באלאדי" למי שמכיר)
שמן זית
לימון
שום
יוגורט עיזים
פטרוזיליה
מלח גס
את החצילים קולים בתנור בחום גבוה למשך כשלושת רבעי שעה (אחרי שמנקבים בהם נקב כדי שלא יתפוצצו לכם כמו שקרה לי....) או שאפשר על הגז למי שיש סבלנות וכוח לנקות אח"כ. "מפשיטים" את החציל כך שיצא רק תוכו הלבן בשלמותו (חתך רוחבי אחד למעלה ואחד למטלה ועוד חתך אנכי לאורכו ופותחים בעדינות. זהירות חם חם!). את תוכו מניחים בצלחת הגשה, בוזקים מיץ לימון (טרי!!), שום כתוש, פטרוזיליה קצוצה, מסביב יוגורט עיזים, כמה שהחציל רוצה, ועל היוגורט שמן זית. מלח לפי הטעם.
*אפשר להחליף את הפטרוזיליה בטימין טרי ואפשר גם לאפות שיני שום בתנור עטופות בנייר כסף ואז להחליף את השום הטרי בשום אפוי, שזה עוד יותר טעים ופחות מסריח בפה אח"כ
שיהיה חג שמח לכולם!