במסגרת ההשתדלות שלי להיות אשה בדואית טובה, קמתי היום מוקדם בבוקר כדי להכין ערימה ענקית של אוכל לכבוד בואו של אבי ילדיי (מדובר בעציצים). בתפריט:
1. מרק עדשים ירוקות (היה לי ממש קשה למצוא מתכון עם דברים שיש לי בבית, וגם בשביל המתכון הזה ויתרתי על 2 גזרים (שמתי אחד)(כי היה אחד)(בעקרון היו 2, אבל אחד מהם נראה קצת חשוד), וכל מני פטרוזיליות וכמונים למיניהם. זה בסדר כי אני לא חושבת שאני אוהבת את זה ממילא. העיקר שיהיה בצל ושום! אנחנו כמו בשואה, חבר'ה, אם יש בצל ושום יש למרק טעם שנשאר בפה, ואתה חושב לעצמך "הו, לאחרונה אכלתי. השם יקום דמו של היטלר" וכן הלאה.
במרק: המון חלבונים וברזל :)
2. משהו שנקרא "מעדן שעועית אדומה", מתכון שמצאתי באתר של ארגון מגדלי הירקות (אל תשאלו). שעועית אדומה, עגבניות טריות, פלפלים אדומים, שום, בצל, שמן זית ויוגורט. אמור להיות משהו פצצה.
ערך תזונתי: פצצת חלבון, סיבים תזונתיים וכמות מכובדת של סידן.
כפי שאתם רואים, לא צריך לאכול חיות.
אפילו הסתכלתי על אריזה של עוף לראות עם איזו כמות חלבון אני מתחרה כשאני אוכלת את הדברים שלי, וחברה!!! בשעועית אדומה גדולה (אני לא זוכרת איך זה נקרא) יש כמות זהה של חלבון ל100 גרם, מינום כל הזוועות שדוחפים לכם לעוף [הוא מושרה במיי הצואה של עצמו במותו, ובחייו אפילו אל תשאלו ;) ]
בכל מקרה עכשיו אני כותבת כי המרק מתבשל. עוד כ45 דק' אני צריכה לבוא עם הבלנדר הנייד ולכתוש לדבר הזה את האמ אמ אמ אמא של הצורה, לתת לזה להתבשל עוד חצי שעה ואז נראה מה עלה בגורלו של מרקי החביב.
לעזאזל. מאיפה אני אמורה לדעת אם מבשלים את זה על אש גדולה או קטנה. ממממ
שמתם לב שפתאום בכל מקום מצפים מאיתנו לדחוף כרשה לכל מתכון?!!??! זה לא טעים!~!!!!!!!! יש לזה טעם ממש חרא
משהו זוועתי חבל על הזמן
פאק
אני מעיינת עכשיו במתכונים שבאו חינם עם עיתון לאשה שהגיע לביתי בדרך לא דרך, ואני אציין את המתכונים שמתחשק לי להכין כי אין לי שום דבר טוב יותר לעשות כי אני אמורה לחכות עוד... מממ... 40 דקות עד הכתישה המדליקה.
1. לביבות בטטה וגבינת עיזים (נשמע פצצה)
2.לביבות תרד פרמזן וצנובר (אולי עדיף משהו אחר ולא צנובר? מממ נגיד, גרעיני חמניה)
3. והמרק הבא שאני אכין: מרק כתום (גזר, בטטה, ג'ינג'ר וכו). משהו חבל על הזמן, אתם לא יודעים כמה בריא החרא הזה. זה כאילו שאתה אוכל את זה, וחי לנצח מיד אחר כך.
4.חוץ מזה יש פה מרק אפונה שנראה חמוד, אבל הם אומרים שצריך לשים שם קבנוס. בחיפושיי אחרי מתכון טוב למרק עדשים גם ראיתי המון מתכונים שרמזו לי לתקוע בפנים מיני נקניקים, ואני שואלת: WTFFFFFFFFFFFFFFFFFF.
יאו!!!! יורד גשם!!!! איזה כיף!
מסכנים הפועלים מחוץ לבית.
בגלל שסבא וסבתא שלי כבר נורא חולים אמא שלי החליטה שהם גרים אצלנו, ועכשיו אנחנו בונים עוד יחידה שבה הם יגורו. בינתיים הם גרים בסלון, שהיה חדר פתוח ומשולב עם המטבח וחדר האוכל, וכעת נחתם בגבס.
אוי כמה שאני רעבה.
נמשיך-
5. כעת למתוקים: טופי פודינג תמרים קרמל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פודינג אוכמניות ורוטב וניל :,-(
6. פודינג וניל ותפוחים אפוי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פאק אני עושה אתזה עוד היום נראה לי
אוף מוות! אין לי לא וניל ולא קורנפלור. טוב גם ככה החרא הזה נראה לי מי יודע מה מזין עם הכמות העצומה של הסוכר והחלב, וגם ככה התכוונתי להיות טבעונית (חוץ ממוצרי עיזים כי משום מה אני מאמינה שמתעללים בהן פחות מבפרות) (אני אבדוק את זה) (שניה.)
טוב לא מצאתי מידע באינטרנט שאומר שמתעללים בעיזים, אבל אני חייבת לציין שחיפשתי קצת חפיף כדי לא למצוא, כי אני אוהבת את היוגורט עיזים שלי עם גרנולה ): טוב אני אחפש שוב. האמת כואבת, אבל היא אמת. וחוץ מזה שיש בי איזשהי תקווה שאת העיזים לא חילקו לעיזים לשחיטה ועיזים מניקות, וזה הכל מנוהל ע"י בני דודינו שמגדלים אותן בחדר בבית כאילו היו ילדיהן ואז לשתות להן את החלב זה איכשהו בסדר (ועדיין סוטה נורא)
טוב, נכנסתי לאתר של שבי וכמעט הקאתי להם על הראש. אני שונאת שמוכרים צמחונות וטבעונות כ"חיותזה מסכן בואו נלטף אותן ונעשה איתן סקס ממממ הו, כן!! הן רק רוצות לשחק בשמש עם אמא ואבא!!!11111111111"
הן בהמות דפוקות והן רוצות לאכול ולעשות קקי ולהתרבות, שזה בדיוק כמונו, ולנו אין זכות לגדל אותן כמו גידול חקלאי, לעוות אותן גנטית (לחברינו הדתיים: מה אדושם היה אומר על זה שאנחנו משחקים ביצירותיו?) ולסעוד בהן את לבנו.
איי רסט מיי קייס.
יש! עוד 20 דקות טוחנים מרק עם הבלנדר הידני החדש והמגניב שלי!
כתשתי וטעמתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יצא פצצה
נשאיר קצת על האש ואז נראה לאן אנחנו זורמים משם...
הכותש הזה זה משהו גאוני חבלז
טוב.... אני אפרוש לי למשך המשך המסע הנוראי אל נבכיי הבדואיות...
טה טה!