מה זה,כולה הלכתי לגור בקן בקעה ל9 ימים ושומדבר לא זז פה חוץ מ..סדר שבועי..מה נסגר?!
כפרות אני מתגעגעת אליכם הכי בעולם!
להדריך בקייצת קן גונן זה אדיר..
אבל פשוט אין על הקן שלנו,פשוט אין.
כל הזמן חשבתי עליכם,ועל הקייצות שאני עשיתי בקן שללנו וקיוותי בשבילכם שאתם בסדר..ושלכם אין חניכים בכיתה א' שמאימים עליכם שיהרגו אותכם בחץ וקשת!(כן כן)
אז כן,היתי לי בירושלים,הדרכתי בקן גונן ....קן קיהלתי..עם גוצניקים נורא קשים,היו לי מקרים בזוים לחלוטין איתם,להלן ...חניך שרצה להרוג אותי בחץ וקשת,חניך אחר שמקלל את אחת המדריכות(לא אותי תודה לאל)"סתמי תפה יא לבנה" ,חניכה אחרת שאומרת לי "אני אביא עלייך את אמא ואבא שלי יש לי גב!" ו40 ילדים ששרים שירי בית"ר בדרך לבריכה, וכו וכו וכו.
אבל כל זה הכניס אותי לפרופורציות בקשר לקן שיכון,למדתי להעריך אותו...אותכם..את החניכים..את השכונה..את איפה שאני גרה.
ביקרתי לי בתלפיות ורציתי להקיא מהגועל נפש ששרר שם...לכלוך בכל מקום,זוועת איימים.
אבל..גם הכרתי את ירושלים,יצרתי לי קשרים עם אנשים שאני בקושי מכירה,למדתי טיפה מהסלנג הירושלמי/קללות ירושלמיות,להלן:אשך,יצור,לכי תזדיני ותביאי לי קבלהXD,סתמי ת'פה יא לבנה..ואני לא אמשיך לפרט כי זה לא מכבד את המקום.
אין כמו הבית,אין כמו הקן שלנו.
אני כל כך מתגעגעת.
מתי הולכים לגלידה?!;]
ואם אתם לא תצאו לפרויקט קייצות בשנים הבאות,אני מכסחת לכם תצורההההה!