כןן אז שוב לא יוצא לי לכתוב כאן בזמן האחרוןןן... אבל העיקר שאני כותב עכששיווו...
טובב אתם בטח שואלים איך התעודה.. חח אזזז... סמכו עליי... אם קיבלתי אותה מהמנהלת.. אז אפשר להניח שהיא לא טובה (:
אבל זה הכי לא מעניין אותיי כרגעעע...
נכנסתי לתקופה מוזרהה... תקופה של עצב ושמחה ביחד...
וואי אני מתחיל להשמע כמו איזו נערה מתבגרת שלא יודעת מה היא רוצה מחייה.. חח אבל זאת התחושה שלי כרגעעע...
יש לי כמה סיבות להיות עצוב.. סיבות שאני לא אפרט... וגם כמה סיבות להיות שמח.. שאת זה מצידי בכיף לפרט עד פרטי הפרטים האחרונים חחח.. סתם תאמת אין יותר מדיי פרטיםם...
אתמול היה קטעעע מצחיקקק...
השעה הייתה כבר 6 בערב.. ( יום שישי ) ואמא לא קמה לא עושה אוכל.. היה נראה לי מוזרר בכל אופןן..
אז החלטתי לקחת את ה~שפיות~ על כתפיי... וכןן יצאו מטעמיםם אני חייב להודות.. כמו תמיד! חח
טוב אז מתיי שראיתי שההורים שלי עוד במיטה והשעה כבר 6 בערך... תפסתי פיקוד.. הלכתי למטבחח...
ואז התחלתי להשתגע... אמרתי מה נכין היוםם...? מממ חשבתי חשבתיי....
אז אמרתי לעצמי.. פיצה יכול להיות תוספת חמודה ליום שישי...
לקחתי קמח... שמתי במערבל... כף סוכר.. כף מלח... כוס וחצי מים... ואז נותנים לזה 3 דקות שזה יתערבל ככה...
הוצאתי... שמתי את הבצק ( הדביק בקערה ) בשביל שזה יתפחח... מחכים כמה זמן.. תלוי בכמות הבצק והקמח שעשית...
פינתי את השולחן.. פיזרתי קמח.. ואז ההנאה האמיתית התחילה...
שמתי סינר טבחים... יחד עם כובע ( טוב יש לי שיער ארוך ואני בטוח בזה שהמשפחה שלי לא תאהב שיש כל מיני חוטים בפיצה חחח ) ואז התחלתי להביא אותה בשירים איטלקיים... התחלתי לשיר בקולי קולותתתת... ולשתי את הבצק.. זרקתי אותו באויר... התחלתי לסובב אותו באוויר... ההורים שלי קמו ביחדד.. ירדו לראות מה קורה למטה... ראו אותי חשבו שהשתגעתי ... " תגיד אלון.. אתה דפוק..? כאילו.. רציני יש לך בעיה או משהו ? " ואז אני מתחיל לזיין להם בשכלל
" מאמאאאאאאאאאא... פאפאאאאאאאאא " נכנסתי כבר חזק לעניין האיטלקי חחחח
" מאממייההה איזווו פיצהההה אלפג'ירו דברוקינו אלפוסיינה "
חח ואז הם המשיכו להסתכל עליי כזה ואמא שלי אומרת כזה " תגיד אתה בטוח שהוא שלנוו..? בוא בוא למעלההה אני עייפה "
חחח ואז המשכתי לשיר שיריםם.. והתחלתי להכין את הרוטב... שמתי את המגשים שוב מתחת לשמיחה שהבצק יתפח עוד קצת בתבנית של הפיצה... שזה יסיים.. התחלתי להכין את הרוטב... כמובן שמתי רסק עגבניות.. מלח.. פלפל... שמתי גם קצת בזיליקום... פיזרתי אורגנו... ועוד כמה עלים טחונים מיוחדים לרוטבים איטלקיים... סיימתי.. התחלתי לפזר על הבצק ( דרך אגב.. אני מקווה שאתם לומדים ורושמים את הפיצה המלאכותית מבית תוצרת אלון שגב חח ) התחלתי אחר כך לפזק גבינה מפוררת.. ואז שמתי פרוסות עגבניה... זיתים ירוקים... בצל... גמבה... כמו שצריךך כמו פיצה איטלקית אמיתית.. שמתי גם חזה בקר... חח לא סתםם...
ואז הבאתי את התיבלון האחרון.. והופ'.. לתנור.. במצב של תורבו על 220 מעלות חום...
ואז יצאו הפיצות המושלמות... כן כן.. זאת הייתה פיצהה.. איי אי יאייי... עשה לי את כל השישי והשבתת.. אפילו למשפחהה...
חכו.. תנו לי לגדול עוד קצתת... ללמוד מנהל עסקים.. ואז אני אפתח עסק מהצד.. של רשת.. אני אקרא לה " אלונדיצ'ה בופידוריו "
חחחח תאמת זה חלום שלי... (:
וכןן.. היה כיףף אתמווללל
בכל מקרהה... אני אומר.. למה שלא נסיים באיזשהו שיר שכתבתי לא מזמןןןן.. והיום חידשתי אותו קצתת ותודה למור ( תדמור ) שעזר לייי...
קוראים לשיר ~ כל שתבקשי ~
נכתב כמובן בתקופה היפה הזאת של האהבה...
שלכם : אלון שגב
~ כל שתבקשי ~
מילים ולחן : אלון שגב
אם תרצי הכל מיד
אשים הכל בצד
ולא ארצה להיות בחלק נפרד
חשוב לי גם שתזכרי
שמה שלא תאמרי
את הפרח המתוק שלי
כל שתבקשי , לך אהובתי
כל חלום אגשים
גם אם זה לא אמיתי
וגם הלב שלי לבד , ואין שם אף אחת
מהמפחד רק נמעד
If you'll want everything right away
i was left as a frightened child
who trembled for too long
It's important for me that you'll love also
even if you are not mine
as long as you have my heart
Everything you'll want right away
i'll make every dream come true
even it it's not real
And my heart is lonely too and there's nobody else there
only from the fear it trembled
It's important for me that you'll love also
even if you are not mine