לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים

יום אחד אני אחזור לכתוב יותר מוואן-ליינרים



כינוי: 

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
קטעים בקטגוריה: . לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .


אני תוהה - למה "הקרב על השבת" ולא, נניח, "הקרב על החירות"? או "הקרב על חופש התנועה"? או "הקרב על הסטטוס קוו"? או "הקרב על מקומות החנייה"? למה לאמץ, אוטומטית, דווקא את הנרטיב החרדי?

(כן, אני יודעת, אפשר לקרוא את זה גם כאילו זה הקרב של החילונים על השבת, אבל הקונוטציות כל כך ברורות, שזו כבר סתם התייפייפות ועצימת עיניים)
נכתב על ידי , 7/6/2009 01:29   בקטגוריות עברתי בסביבה, אקטואליה  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



אני רק שאלה -


כשברק אומר "במבצע עד כה הצליחו צה"ל וחיל האוויר", זה אומר שהוא מקבל את ההגדרה של חיל האוויר כ"צבא זר ידידותי"?

נכתב על ידי , 4/1/2009 00:13   בקטגוריות אקטואליה  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 




לא שאני מבינה הרבה בפוליטיקה האמריקאית (ובזו הישראלית כן?), אבל כשאתמול הוא שאל "אז את בעד השחור או האשה" חייכתי לעצמי ואמרתי "האשה. ברור שהאשה" באקט צפוי להפליא ומכל מיני טעמים שאמנם אפשר להתייחס אליהם כפוליטים, אבל לחלוטין לא קשורים לאג'נדה של כל אחד מהם עליה, כאמור, אני לא באמת יודעת מספיק. 

 

ואת זה עוד אמרתי אחרי שהרצתי פעמים את שיר-הקמפיין של אובאמה רק עכשיו שמתי לב לזו שאומרת "כן, אנו יכולים", אבל מי שבאמת כבשה אותי זו ההיא מ2:04 והידיים השרות שלה שמילא אותי בצער עמוק על כך שקשה לי לדמיין אצלנו מערכת בחירות שמסוגלת לעורר כל כך הרבה השראה.

גם אנחנו צריכים שינוי.

נכתב על ידי , 7/2/2008 14:47   בקטגוריות למה לי פוליטיקה עכשיו, מחפשת, תמיד אשה, אקטואליה  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 




אני באמת רוצה להבין משהו - כשיאיר לפיד כותב "הגיע הרגע לגילוי הנאות: העובדה שאני כותב עליו היא הפרה ברורה של שבעה-שמונה כללי אתיקה עיתונאית", הוא חושב שזה הופך את זה לבסדר? לא, כי זה לא.

 

כן, נו, מי אני בכלל. אזוב קיר מושתן. גרגר אבק נידף ברוח. יתוש בן דומן. המכתבים היחידים שאני מקבלת מהבנק הם אלו שקוראים לי לבוא ולסדר את החתימה הביומטרית שלי, מה שזה לא יהיה, והדבר הכי קרוב לאולפן שישי שאני מגיעה אליו זה זפזופ קצר כשאצל שלח ודרוקר יש פרסומות, וגם אז בדרך כלל אני ממשיכה לערוץ 1 עד יעבור זעם. אבל בכל זאת. זכור לי במעומעם טור שלו שבו הוא נזף נחרצות באיזו כתבת-מקומונים שחיפשה עליו לכלוך. "איפה האתיקה!" הוא רעם. תבדוק בין הגירסא הסגולה של התנך לספר הכוזרי. אולי שם היא מסתתרת. (ואגב, אני את התנ"ך שלי מעדיפה בגרסתו המיושנת. זו עם הכריכה הכחולה, שקיבלתי, בדיוק כמו הלפיד, בטירונות)

נכתב על ידי , 17/11/2007 11:18   בקטגוריות העבודה היא חיינו?, עברתי בסביבה, אקטואליה  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 




מצחיק איך לאחרונה מרגיש לי כאילו שיש לי חיי חברה עשירים.
הבעיה היא שכשאני באה לספר על זה לאיילה ושי, פתאום אני מגלה שזה בעיקר בתוך הראש שלי ש"סמס מהמר-בחור מפורים אחרי שעזרתי לו בלימודים והוא חיבק אותי בתחנת האוטובוס כדי לא לקפוא מקור" הופך ל"המר-הבחור מפורים חזר לתמונה". שי הגדירה את זה יפה כשציינה "לא ידעתי בכלל שהוא היה בתמונה".
בעצם, אולי זה לא כל כך מצחיק.
* * *
אחרי "מצעד החיים איתנו" אתמול, תכננתי להמשיך במגמת המודעות החברתית ולהגיע הבוקר להפגנה או כמו שהשותף שלי הגדיר "מסיבת הסטודנטים הגדולה" מול בית/משרד רה"מ. רק שמשום מה התעוררתי בשתיים עשרה בצהרים ככה שלא הייתי כל כך חברתית ופוליטית. אבל התכוונתי, האין זה מספיק? (לא).
* * *
בצהריים יצאתי לנשנוש עם איילה ושי. ארוחת צהרים בשבילן, בוקר בשבילי. המדרחוב היה עמוס סטודנטים. לרגע הרגשתי שאני לומדת בבן גוריון.
* * *
קניתי שרשרת דגלים ותליתי מהמרפסת ומהחלון. נכון לעכשיו אני החלון היחיד ברחוב (לפחות בחלק ממנו שאני רואה) שמקושט כחול לבן. היחיד, אבל רק אם מתעלמים כמובן משלל הדגלים המופיעים בכל חנות שנייה. מצד שני, רק אתמול נגמר יום השואה. עוד יש זמן.
* * *
ואיך עודד בלילטי הכי מגניב בעולם.
נכתב על ידי , 17/4/2007 17:02   בקטגוריות Big city life, הכל אנשים, למה לי פוליטיקה עכשיו, אקטואליה  
5 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



הבלוג משוייך לקטגוריות: סטודנטים , 20 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לנטאשה. אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על נטאשה. ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)