יום חמישי :
בחרתי במשמרת בוקר להתחיל את היום כי אני תמיד קמה מוקדם, במיוחד בפסטיבלים שאני לא מצליחה לישון טוב בכלל .
אז כהוכחה לחוסר אירגון של שנטיפי החליטו ההנהלה או המשטרה להוציא ולרוקן את כל שטח הפסטיבל למשך 4-5 שעות , משמע כל החבר'ה עוברים ללונה גל ל5 שעות .
כן נראה אותכם מנסים להסביר לנערים בגיל הטיפש עשרה או לערסים שהם צריכים לעשות משהו . הרי הם ילכו נגדך ראש בראש אפילו שאתה רק השליח .אז אני ועוד שלוש מלאכיות עמדנו באחת מהכניסות של הפטיבל והזכרנו לאנשים שהם לא יכולים להיכנס אחרי שהם יוצאים
כולם התחילו להתעצבן , חלקם לצעוק ולריב איתנו אפילו. בעקבות כמה תקלות היו חסרים מלאכיות ומלאכים אז אחת מהמלאכיות דאגה שידיד שלה יהיה מלאך איתנו . הוא הגיע בסביבות 10 ביום חמישי . אנא הכירו את אייל, בן 23 לטיצן אמיתי מחיפה (בחור מספר 3). הוא עמד איתנו ועזר לנו בנתיים . זה היה טוב שהיה איתנו בחור, היה סיוט להסביר ולריב עם אנשים .
ואז ההנהלה ביקשה שיבואו שני מלאכים וילוו אנשים לתוך המתחם הפסטיבל ושידאגו שהם יצאו חזרה.
אז אני ואייל הנדבנו מייד מרוב שיעמום בשער למשימה . אז התחלנו לדבר ולהתקרב וכנראה שאני לא שמה לב לכך שאני מפלרטטת והתחלנו להחזיק יד ביד תוך כדי שאנחנו מלווים אנשים וכל מיני ... לא התנשקתי איתו אבל היה ברור שמשהו קורה.
בערב שכנעתי את איתן , נתי ואייל לבוא איתי לסדנת הטנטרה של מרצה שאני מאוד מעריכה בשם בועז סופר.
אך הסדנה הייתה סדנת תירגול בזוגות ואז הכל התפקשש . הייתי צריכה לבחור בגלוי בין אייל ונתי ולא ידעתי מה לעשות .
בועז סופר המיד את כל הבנים בשורה מולנו עם עיניים עצומות והבנות היו אמורות לבחור . רציתי לקבוראת עצמי באדמה ולברוח . ולבסוף בחרתי בנתי וכמה טעות זאת הייתה !
הוא לא היה מרוכז בשיט , לא שרם כמו שצריך ולא נתן לי את האמון שהייתי צריכה ממנו לסדנה . לאחר כמה דקות אייל הלך מהסדנה ואני "נתקעתי" עם נתי . בסוף הסדנה הלכתי ודיברתי עם בועז סופר על כך מיני דברים . ישבתי איתו לבד , סיפרתי לו על הבחורים על כאבי הרגליים שלי שהחלו לתקוף חזק והוא עזר לי ועשה לי מאסג' והציל אותי לאותו היום וכל מיני דברים , הוא שיכנע אותי אחרי השיחה לבוא איתו להופעה של שוטי הנבואה למרות הסלידה שלי ממוזיקה ישראלית, והאמת נהנתי .
אחרי ההופעה התחלתי כמו מטורפת עם איתן לחפש אחרי אייל . לנסות להסביר לו ולהתנצל , למזלי בבוקר הוא הראה לי איפה האוהל שלו וידעתי איפה למצוא אותו . הלכתי אחרי שוטטות בפסטיבל לאוהל שלו ומצאתי אותו . הסברתי לו והתחלנו להתנשק וישנתי איתו את הלילה באוהל שלו מחובקים .
יום שישי:
ביקשתי להיות במשמרת עם אייל בצהריים. אני לא ממש זוכרת מה עשיתי עד המשמרת, אבל המשמרת שלנו הייתה בכפר הילדים, אז נתנו לילדים סתם בועות סבון ושטויות והתחלנו להתנשק פתאום .
פתאום באה אלי אחת מהילדות ושואלת אותי ..:"הוא הבעל שלך..?" נבהלתי ועניתי מייד שלא !
"אז הוא חבר שלך ?" הסתכלתי עליו , שנינו מובכים מחייכים אחת לשני ואז עניתי לילדה " מה את אומרת, אנחנו צריכים להיות ?" אז היא ענתה לי " כן אתם חמודים ביחד."
לא היה הרבה מה לעשות במשמרת . השעה של הליכת המלאכים התקרבה ואני נורא רציתי להיתקלח . הלכתי להיתקלח ואיל פגש אותי אחרי ניסה לשכנע אותי להישאר איתו ולא ללכת להליכה. הגיעה מאפרת שרציתי שתאפר אותי אז בחרתי שהמאפרת תאפר אותי ולהישאר על אייל . אחרי שסיימו לאפר אותי המשכנו לנו לאוהל שלי . אף אחד א היה במאהל לשם שינוי , הרוב היו בהליכה. התחלנו להתנשק ולהתחרמן, הייתי ביום האחרון שלי של המחזור אז תכנית יכלתי להרשות לעצמי לשכב איתו אם רציתי אבל מאיזה סיבה עדיין עצרתי את עצמי כשזה הגיע לזה.
ואז הוא שאל אותי מה קרה ושהוא לא הולך לשום מקום בין אם נשכב או לא. הוא היה מהבחורים שנותנים מעצמם ללא תמורה . והוקסמתי מכך .ואז הוא שאל אותי אם אני רוצה משהו נוסף מסטוץ פסטיבל . עניתי לו בנשיקה ואז שנישקתי אותו הבנתי שזה לא אפרי כי הוא גר בחיפה וזה סיוט נסעיות ומרחיק בקשר. אמרתי שלו שזה בלתי אפשרי ואז הוא ענה לי : " כן אני יודע , אני באתי להגיד את זה . פשוט היה נדמה לי שאת רוצה משהו יותר מזה ואני לא יכול להציע לך את זה . אני טס עוד חצי שנה להודו ואני לא רוצה להיות לבד אז בנתיים אני נהנה. אני לא רוצה להיות עם חברה כי אני לא רוצה לעזוב אותי באמצע." נורא נפגעתי מהמילים הללו למרות שידעתי שהוא צודק במאה אחוזים. תירצתי אני הולכת להליכת מלאכים והוא הלך לאוהל שלו . הלכתי להליכת מלאכים וחיבקתי את החברים שלי ואמרתי להם שאני לא מרגישה טוב מבחינה נפשית אז אני לא רוצה להרוס לאף אחד את ההליכה עם האנרגיות שלי. הלכתי והתחלתי לטייל לאורך ספת הכינרת לבד . הייתה שקיפה יפה ועצובה בו זמנית . התחילו לסגור את הגדר של החוף אז יצאתי החוצה וישבתי לי והשקפתי על הכנרת .
אחרי כמה זמן התקשרתי לאיתן שיבוא להיות איתי , עד שהוא הגיע הייתי צריכה ללכת לפגישת מלאכים . הוא ניחם אותי ובא איתי לפגישה . אף אחד כמעט לא בא חוץ ממני, שבלולה ובולגי והאחראית שלנו . הלילה האחרון חבר'ה, למה ציפיתם ? כולם משתכרים, מעשנים ונהנים מסקס או לא יודעת מה לפני שהכל נגמר .
איתן נישק אותי יותר מאוחר בלילה . לא ידעתי איך להתמודד עם זה . הייתי מבולבלת ופגועה מנתי ואייל אז דחיתי אותו בעדינות . התשכנו להסתובב ופגשנו את מאי וחברים מהמאהל , כולם שיכורים טילים . פתאום אחד מהמאהל של חברים מלאכים שלי הגיע שאל אותי עם החבר'ה שלו והתחיל לנשק אותי (ניצן בחור מספר 6) . התעצבנתי . הוא היה שיכור והכל הי לא לעניין , לקח לי זמן להתנער ממנו . והלילה ההוא הייתי טיפה בדיכי.
יום שבת ואחרון :
קמתי בבוקר למשמרת בוקר האחרונה שלי . חצי מהעולם התחיל ללכת הביתה אז א אחד לא שם על משמרות וכלום. אז החלטנו כל החבר'ה של המאהל לנצל סוף סוף את הלונה גל וללכת כולם ביחד . נגמר לי המחזור ולבשתי בגד ים ויצאנו לבריכה . השתעשנו כמה שעות ואז הלכנו לקנות כרטיסים להסעות הביתה . איתן היה צריך ללכת ב5 ואני לבסוף השתכנעתי למרות העבודה ביום ראשון לעזוב את הפסטיבל ב9 יחד עם מאי ושלומי . חזרנו לאוהלים אחרי כמה זמן והחבר'ה שהלכו ב5 התחילו להתקפל ונפרדנו ואספנו פלאפונים ואימיילים וכולי .
אני ,מאי ושלומי נשארנו , רצינו לחזור ללונה גל אז איחרנו את המועד וב5 וחצי סגרו את השערים וגם את השערים לחוף .
נותרנו בבאסה וחזרנו לאוהלים והתחלנו לסדר בעצמנו . השעה הייתה 7 ? לא זוכרת ישבנו סתם בזולה עד שבאת התחלנו לסדר וכשהתחלנו לסדר ולסגור את האוהל פתאום נתי הופיע ונזכר שהדברים שלו אצלי . כולנו (4 אנשים) סגרנו יחד את האוהל הענק שלי ... וזה לא היה משימה קלה . עד שסיימנו נותרו לנו 15 דקות להסעה . מיהרנו, למרות שכל הסעה שמשה האידיוט "אחראי" ההסעות "בדרך שלך" תמיד מאחרים בגללו .
שעה אחרי המתוכנן יצאנו . לבסוף כולנו היינו באותו האוטובוס למרות שלא היינו אמורים . אני מייד נרדמתי ומאי ושלומי נעלמו להם . כל הנסיעה ישנתי , לפעמים עם נתי ולפעמים לא. כשהגעתי לצומת רעננה אחי בא לקחת אותי וישר נכנסתי להיתקלח ולישון .
סיכום בנים לפסטיבל :
בנים שתנשקתי : 6
(אני יודעת שבילבלתי וששכחתי לספר על כמה אז אני אסדר אותם עכשיו לפי הסדר.
1. נתי
2. עומרי
3. אייל
4. שלומי
5. איתן
6. ניצן )
קטעים בפסטיבל : 3
אכזבות : 2
אני יודעת שאלו פוסטים ארוכים ...ודיי משעממים מבחינת כתיבה . אבל הייתי צריכה לספר .
מי שקרא כל הכבוד ...