"Look here, I wake up at least once a day. I've got some friends who don't do this anymore"
מצאתי דרך מתוחכמת להתוערר עם מוזיקה. נמ, יש לי הרי ת'אוזניות העל-חוטיות, תליתי אותן מכובות על המוט של הוילון (יש לי מיטה גבוהה), המ ושמתי שיר על ריפיט בוינמאפ ואז כשהתעוררתי רק צריך לשלוח יד לאוזניות ויש מוסיקה שכיף לקום בבוקר איתה ואתה מגדיר לעצמך שכשהשיר נגמר קמים. לא תנחשו איזה שיר שמתי :) שמתי את שתיקה של אדיר קיקי קולונה, שהוא הקדיש לי 3> גרר שיר ממש יפה שהתאהבתי בו ^^ ככ חמוד
המף.
התעוררתי לבוקר כביכול סקנדינבי חחח ^^ נמ, היה בחוץ קריר כזה והכל חשוך ומעונן ומלא שלוליות וטיפות מדי פעם, וריח של רעננות באוויר. היה ממש כיף. ההרים מעל 600 אמורים להיות מושלגים, לא ראיתי פה שלג, אולי בצד השני, פשוט כי העננים מסתירים אז לא ראו. בכל מקרה, היה כל היום ממש נעים, למרות שאתמול נראה לי היה יותר קר, בטח העננות ליכדה את החום.
מאוחר יותר התחילו מעט סופות וזה די ביאס אבל זה נפסק די מהר והיה בדר. בדר"כ זה הפוך שאחרי סופות מגעילות יש גשם וזה שוטף את הכל, האוויר המאובק הופך רענן.. נמ, לא משנה, לא היו הרבה סופות.
התבטל לנו היום ביולוגיה.
ראיתי את מוסו בדרך לירושלים עם ההורים שהולך לטעום קצת שלג ^^ חחח
אני לא יודעת מה קרה לפוסטים המפורטים היו לי. אוף אני שונאת שיש ככ הרבה מטלות שלא אני בחרתי. דו"ח דפוק.
תבואו למסיבה ביום שישי, חי טרום-סלבסטר ^^ . אני נוסעת קודם לשחור-לבן ותופסת את ההסעה של 00:30 לשניה. מקווה לישון אצל מור, צריכה לברר עוד פרטים.
טוב אין לי יותר מה לכתוב. השאלון השבועי מעצבן כי זה שאלות של יותר מ-1000 מילים כמו ההגבלה, זה פילוסופיה של לייף-טיים *מנטאל נווט - להראות לדניאל את השאלון למחקר הפסיכולוגיה של אנשים לגבי גישה לחיים* נמף
כמה פעמים כבר חוזרים על שאלות, איזה לא מקורי זה
