כינוי:
אלאנה מין: נקבה
RSS: לקטעים
לתגובות
<<
ינואר 2019
>>
|
---|
א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
---|
| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | |
הבלוג חבר בטבעות: |
קטעים בקטגוריה: .
לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .
סימן שהגיע החורף
כשאני מחכה בלילה בתחנה וסביבי גשם שוטף, וכל מה שאני עושה זה לתכנן מה אלבש מחר:
שמלה אפורה, כובע, מגפיים ומטריה אדומה ענקית.
| |
מילה שמתחילה ב-ת' ונגמרת ב-אהההה הוא אומר לי לא להסתיר, ואני חושבת שאם הוא היה יודע מה אני מסתירה זה דווקא לא היה מפריע לו בכלל. הוא מבקש שאספר לו מה קרה אז, איתו, שבגללו אני מפחדת כל כך עכשיו, וכשאני מספרת, מעט מעט, אני מלטפת לו את הלחי ופתאום יש שם דמעה. אני אומרת לו ששבוע זה הרבה זמן וכבר שעה אחר כך אני מתחילה להתגעגע, אבל זה געגוע שקט ויציב שלא מפר לי את האיזון, ולכן אני יודעת שהכל בסדר ושזה נכון. הוא כל כך יפה ואמיתי ולא מסובך עד שלפעמים זה נדמה לי כאילו אם אלחץ בנקודה מסוימת הכל יתפרק ויתגלה לי שזו רק העמדת פנים. אבל הוא גורם לי להרגיש כל כך בנוח עם עצמי עד שלא אכפת לי שידע עליי דברים שמעולם לא סיפרתי לאף אחד, פשוט כי אני יודעת שהם לא יהפכו אצלו לסיבות אלא ישארו כמו שהם - עובדות קטנות של דברים שקרו לי.
| |
דברים בחדר שלי שמזכירים לי אותך
- שני הורדים הצהובים היבשים, היחידים ששמרתי מהזר ששלחת כשהייתי חולה, ומתחתם הכרטיס שצורף לאותו הזר.
- דיסק של מוסיקת פיות שהשאלת לי.
- מונה הימים שנותרו על השולחן שלי, בדיוק מול העיניים.
- "הרוח בערבי הנחל" שעדיין מונח לי על המיטה, סימניה באמצע.
- האוזניות עם המיקרופון שמשמשות עכשיו אמצעי התקשורת העיקרי ביננו.
- הדיסק שהכינה לי דניאלה עם הנושא כתוב עליו בטוש שחור - געגוע.
- השירים מתיבת הגעגועים שהכנתי לך שמתנגנים בכל רגע שבו אני ליד המחשב.
- החולצה ששכחת פה בפעם האחרונה, תכולה ומכופתרת וכבר חסרת ריח לחלוטין.
- הטלפון בידי, עדיין חם מהשיחה איתך שניתקתי לפני רגע.
| |
קצף אמבטיה
אמא החליפה את הוילונות במקלחת. במקום הוילונות הכבדים החצי-שקופים עכשיו תלויים סביבי וילונות ניילון דקיקים שגורמים לי לחשוב על דברים רכים ונעימים. כמו צמר גפן מתוק, או צמר גפן רגיל, או עננים, או קצף.
אתמול התחשק לי להתיישב על הרצפה במקלחת ולבכות עם המים. היום הרפיתי מעט מראש הצינור, צנחתי לאחור אל הוילון שמאחוריי ונתתי לו לבלוע אותי, לעטוף אותי. הוא נצמד לגוף הרטוב שלי כמעט בלחישה, וכשנשענתי מעט יותר לאחור הוא עטף אותי, ברכות, ולרגע הייתי רק קצף גלים. כמעט יכולתי להישאר כך לנצח.
אבל אחר כך שטפתי את עצמי ויצאתי, והוא נשאר תלוי שם כמקודם, סתם וילון מאוד פשוט.
| |
בגבה מורמת סידרתי את הגבות שלי היום, ודיקקתי אותן עוד יותר. עכשיו אפשר שוב לראות את נקודת החן הקטנה שבדיוק מתחת לגבה השמאלית שלי. או בעצם בדיוק עליה, כשהיא לא דקה כל כך. זו נקודת החן האהובה עליי. פעם היו לי פנטזיות אינספור לגביה, כשעוד חשבתי שבאמת אפשר להתאהב בגלל דברים מאוד קטנים וכשחשבתי שיום יבוא ומישהו יאהב אותי עד הפרט האחרון – נקודת החן הזו היתה פרט מרכזי בעניין. איכשהו הייתי בטוחה שהיא חשובה. היום חשפתי אותה שוב, ושמחתי לראות אותה, אבל כבר אין לה תפקיד גדול כל כך. ומלבד זאת, היא נראית דהויה יותר.
| |
דברים שהוא אמר ואני רוצה לזכור
"אני חושב שאני מאוהב בכל חלק ממך בנפרד"
"אני מת עלייך"
"אני חושב שאני ממש יכול להתרגל לאכול איתך ארוחות"
"אני מסוגל להישאר חבוק איתך ככה בערך... עוד הרבה זמן. בערך לנצח"
"ללב שלך יש קצב יפה; פם-פם, פם-פם, פם-פם"
"אני אוהב אותך"
"אני ממש רציני לגבייך"
ואיך בכל פעם הלב שלי עושה קווץ' בפנים וסלטה באוויר.
| |
דפים:
|