קניתי שלשום חלב סויה, בגחמה של רגע אחד. (בעיקר חגגתי את העובדה שעכשיו יש כאן טיב טעם אין דה סיטי, שהיתרונות היחידים שלהם כרגע, מבחינתי, הם הקירבה הפיזית לבית, והעובדה שהם מביאים את כל סוגי החלב שיש, שלא כמו אמפמ).
הכנתי קפה נמס, כמו שאני אוהב, ושמתי מהחלב החדש.
במיוחד התרשמתי מכך שתאריך התפוגה שלו רחוק מאד (לפחות בהשוואה לחלב אמיתי) - משהו כמו חודש קדימה.
בשלוק הראשון הוא היה טעים.
בשלוק השני - היה קצת טעם מוזר, משהו לא בסדר.
בשלוק השלישי - זה היה הדבר המגעיל ביותר ששתיתי בחיי, לא כולל מרק הרגל של "ציון" (המרכאות במקור).
הכל התחיל מזה שרציתי לקצץ בכמויות הקפה.
אתמול בערב החלטתי - שמהקפה הרביעי - אני מכין עם חלב הסויה החדש.
שתיתי היום שלוש כוסות קפה.
חלב הסויה - השם יפוג דמו בעוד עשרים ושמונה ימים.