
|
RSS: לקטעים
לתגובות
<<
יולי 2010
>>
|
---|
א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
הבלוג חבר בטבעות: | 7/2010
יושבים בבית קפה
האמ"ן קפץ לבקר, הלכנו לבית קפה ודיברנו על מה שעובר עליו.
הוא סיפר לי שאשתו תיכננה הרבה זמן להתגרש (עוד לפני שהיא נכנסה להריון בכלל) שאחרי שהיא עברה ניתוח לקיצור קיבה היא הלכה גם לטיפול פסיכולוגי תומך, וחלק מההחלטות שהיא קיבלה שם זה להתגרש ממנו. היא עבדה על העניין של הגירושין, ובעצם היה לה כבר חוזה מוכן (מזונות והכל) ואז היא גילתה שהיא בהריון, היא לא נמנעה מסקס כי היא לא רצתה שהוא יחשוד במשהו (מה היא לא יכלה לקחת גלולות?) החוזה אומר שהוא יצטרך לשלם לה 3500 ש"ח על כל ילד, שזה עדיין לא כולל מה שקשור לחינוך (גנים ביה"ס וכו') שני ילדים זה אומר 7000 ש"ח בחודש מהמשכורת הולכים על זה (זה כמה שילדים עולים בחודש במשפחה רגילה???) זה בהסכמה, הוא אמר שהוא לא יחסוך על הילד שלו (אבל זה לא קצת הרבה???) הפסיכולוג שלה אמר לה שעד שלא מסתיים ההריון לא לעשות כלום בקשר לגירושין בגלל זה הם חתמו על הסכם שלום בית ברגע שהחוזה גירושין יוצא אל הפועל הוא צריך תוך חודש לעזוב את הבית, היא צריכה לשלם לו חצי משווי הבית ואז הבית כולו יהיה שלה. כשהם קנו את הבית, הכסף כולו יצא מהכיס שלו, לא לא היה שום דבר, שום חסכונות, אבל לא אכפת לו. חלק מהחוזה "שלום בית" שלהם זה שהוא מוציא את העסק שלו מהבית, ולכן הוא שכר חנות באחד היישובים בסביבה החלוקה בילדים זה 50% אצלה 50% אצלו, כשילד עד גיל 3 לא נשאר לישון אצלו הוא אמר לי שהוא לא מבין באיזה עולם היא חיה אם היא חושבת שאם הם יתגרשו הוא יישאר לגור באותו יישוב ויתנהג כאילו לא קרה כלום. לא שהוא מתכנן לעבור לצד השני של המדינה, אבל הוא לא חושב להישאר באותו יישוב והוא לא חושב שגידול הילדים יישאר אותו הדבר אחרי שהם יתגרשו. הכל ישתנה אחר כך.
הוא סקפטי, ולא חושב שאחרי הלידה היא תשנה את דעתה בקשר לגירושין אבל הם כן עושים סקס פה ושם וישנים באותו חדר ויוצאים לחופשים ביחד (עם הילד)
הוא משוגע אחרי הבן שלו, ומפחד שהגירושין האלה ידפקו אותו
ביקשתי ממנו להגיד לי 5 תכונות אופי שהוא אוהב אצלה הוא אמר לי שהיא נעשתה יותר אסרטיבית, שהיא גם היום מצחיקה אותו, שהיא צינית, שיש לה היום יותר בטחון עצמי מאשר פעם. הוא סיפר לי שהיא חושבת שהוא מדכא אותה ויורד עליה (באיך שהיא נראית, ובלימודים) כשלמעשה הוא זה שדחף אותה ללימודים אקדמאים והוא זה שדחף אותה להצליח בדברים שהיא עושה (הוא עשה אותו הדבר לי בתקופה שיצאנו לפני עשור) ושהיום היא יודעת מה היא שווה ושהוא כבר לא מספיק בשבילה. וזו הסיבה העיקרית שבגללה הוא חושב שהיא לא תשנה את דעתה בעניין הגירושין. והחודשים האלה שהוא יודע שהיא רוצה להתגרש ממנו והיא בהריון זה רק דחיית הקץ, דחייה של משהו בלתי נמנע.
הוא סיפר לי שהוא הלך לפסיכולוג 4 פעמים ולא התחבר לזה אבל שהפסיכולוג אמר לו שיש מצב שהוא צריך סוג של כדורי הרגעה הבן אדם היפראקטיבי + הוא נעשה עצבני מדברים קטנים שלא צריך להתעצבן בגללם כל כך, ואה כן שהוא יותר מדיי ציני (וציניות באה כדי להסתיר משהו) אני מכירה אותו כבר 10 שנים, איתי הוא תמיד היה רגוע, גם כשנפגשנו אחרי 5 דקות הוא אמר לי שאני מרגיעה אותו (ובסה"כ ישבנו לשתות קפה)
והיא יודעת שאם הם יתגרשו ואי פעם ירצו להתחתן מחדש הם לא יוכלו
ואיך הוא אמר לי, ברגע שהיא תרצה, זה רק מכתב שהיא שולחת לעו"ד שלה והכל סגור ההסכם גירושין כבר חתום, הוא רק לא יצא אל הפועל עדיין אם היא לא הייתה בהריון הם היו כבר גרושים
האמת, אני מרחמת עליו לא הייתי רוצה להתחלף איתו להיות במצב שאני נמצאת עם מישהו שאני רוצה ואוהבת, כשאני יודעת שהוא לא רוצה להיות איתי זה נשמע לי מקום נורא להיות בו
| |
| כינוי:
בת: 43 |