לפני שאתחיל לספר לכם על כל הדברים הנפלאים והחוויות שצברתי החודש אני חייבת לשתף אתכם במתכון לבצק פיצה שהכנתי. יצא פשוט נהדר!!!
המרכיבים לבצק פיצה:
- כף שמרים יבשים
- 2 וחצי כוסות (450 גרם) קמח לבן
- כוס ורבע (250 מ"ל) מים פושרים
- 4 כפות שמן זית כתית משובח (לא להתפשר על פחות!)
- כפית מחוקה של סוכר
- כפית גדושה מלח
להכניס קודם את הרכיבים היבשים ואז הרטובים (את המים בהדרגה) לתוך מערבל על מהירות 2-4
עד שהבצק הופך לאחיד.
לתת לבצק לתפוח במקום חמים מכוסה במגבת שעה וחצי או עד שמכפיל את עצמו לפי שתיים שלוש.
בזמן שאתם מחכים לתפיחה אספר לכם כמה כייף היה לי במעיינות החמים הנקראים BAGBY, הם נמצאים במרחק ניסעה של שעה מפורטלנד, אורגון.
הכי טוב ללכת ביום קריר ולהתלבש טוב. כי מהחנייה יש הליכה של חצי שעה בתוך יער. כל צעד שווה את זה ...
לבסוף מגיעים למקום מסודר עם מספר חביות (כמו של בירה רק גדולות יותר) שזורם לתוכם הישר מתוך הנביעה מים חמים טבעיים.
החביות הן ציבוריות מי שרוצה יכול להיכנס, הן גדולות ומזמינות.
מי שרוצה יותר פרטיות יכול להמתין לחדרים הפרטיים שם ניתן למצוא גזע עץ חלול בצורת אמבט , יש בו מקום ל 2 אנשים והוא מסודר ככה שיש מקום גם לתלות את הבגדים , לאמבט הזה יש צורך להוסיף דלי מים קרים כי המים החמים חמים ממש. לכן מומלץ בגדר החובה לא לשכוח להביא כפכפיים כי הריצפה מעץ קפואה!!!



