לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה



Avatarכינוי:  Miss Grinch

בת: 34

תמונה



מצב רוח כרגע:



מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

9/2010

תמיד אהבתי


במצבי רוח ממש כמו הנוכחי, לשחק במשחקי מחשב סופר אלימים, איפה שרואים הרבה ציצים ודם ואנשים מקללים ויש לך מאה אלף סוגי נשק שאת שולפת השם יודע מאיפה.

וכשהומבים האלו, שניראים כאילו קרציה-שדומה-לכוס התיישבה להם על הפרצוף (Half life, someone?), אני מנסה להתעלם מכל הגועל ומדמיינת פרצופים אחרים שבא לי לפוצץ, וכשאני מורידה להם ת'ראש עם הנשק הסופר מתוחכם שלי והדם שלהם ניתז לכל עבר, אני מרגישה סיפוק שכמעט מזכיר לי סקס. פשוט להיות שם ולדמיין את זה. אחחח, החיים\המשחקים הטובים.

 

- - - - - -

 

ואני גם מאוד אוהבת את הארטיק פסיפלורה של פרילי, אם זה מעניין משהו. לא ללקק אותו, אלא לתת לו ביסים ולתת לו לימוס על הלשון, או פשוט ללעוס אותו עם השיניים הטוחנות ואז בכלל זה מרגיש הכי כייפי בעולם. תנסו. זה כמו לאכול צמר גפן (רק שזה כבר לא כזה מומלץ).

נכתב על ידי Miss Grinch , 28/9/2010 23:57  
קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



81,874
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , נוער נוער נוער , פילוסופיית חיים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לMiss Grinch אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Miss Grinch ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)