יומנה של ג'ינג'ית! על החיים הסטודנטיאליים שלי! על המשפחה שלי וחיות אחרות!!! ובייחוד שחרור קיטור!!!! |
כינוי:
מרחפת בין העננים בת: 39 תמונה
RSS: לקטעים
לתגובות
<<
מאי 2006
>>
|
---|
א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
---|
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | | |
הבלוג חבר בטבעות: | 5/2006
תשובות לשאלון השבועי האם את מאמינה שלחלומות יש חשיבות פסיכו-תת-מודע- משהו? כן, כי בחולומות באים לידי ביטוי מחשבות שחשבנו במהלך היום, אולי גם רצונות ופחדים.
האם את מאמינה שלחלומות יש חשיבות מיסטית-נבואית? לפעמים כן, במיוחד כשחולמים על אנשים שכבר אינם בחיים, שמזהירים בפני משהו (קרה לי, ולאמא שלי).
האם כבר קרו לך דברים שנדמה היה לך שחלמת עליהם לפני כן? כן, משהו כמו דה ז'ה וו.
קורה שקשה לך להזכר אם משהו קרה לך בחלום או במציאות? כן, וזה כ"כ מעצבן. יש דברים שאני עד עכשיו לא זוכרת אם קרו בחלום או במציאות.
האם חלמת אי פעם חלום ששינה את חייך? כשחלמתי על אמא של בעלי (ז"ל) שהזהירה אותי שהוא לא יסע, ובאותו יום הוא עבר תאונת דרכים, התחלתי להאמין בכך שלחלומות יש חשיבות מיסטית-נבואית. אבל לא נראנ לי שזה ממש שינה את חיי.
מה סוג החלומות האהוב עלייך? כמו החלון שחלמתי הלילה, שאני יוצאת למבע במדינה לא מוכרת. או חלומות מצחיקים, כשאני מתעוררת מהם אני בהתחלה מתקשה להבין שזה היה חלום, ואז מצחיק להיזכר שחשבתי שזו הייתה מציאות.
האם יש לך זכרון טוב לחלומות? כן, אני זוכרת כמעט את כל החלומות שלי. במיוחד את המצחיקים.
מה החלום הכי מוקדם שאת זוכרת שחלמת? בגיל 8 אני חלמתי שאני טסתי במטוס, היה שם מופע ליצנים, והוא נשבר לשני חלקים ואני ישבתי על אופניים, שהמשיכו לעוף גם כשהמטוס נשבר. ונחתתי אליהם באיזשהו אי.
האם קרה אי פעם שהחלטת החלטה בהשפעת חלום? למען האמת, בקשר לחלום הנבואי, קישרתי אותה לנסיעה אחרת של לבעלי (לח"ול לבקר את אביו), אבל לא הספקתי לגבש דיעה על כך, כי קרתה לו תאונה לפני זה.
| |
|