לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


words are a mothafucka they can be great Or they can degrade, or even worse they can teach hate

כינוי: 

בת: 33

MSN: 

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יוני 2009    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

6/2009


את כאילו ליברלית בנושאים כללים, כמו סמים, הומואים/לסביות וכו... אבל את בעצם ממש נוקשה ומרובעת, כופה את הדעה שלך בצורה לא נעימה בכלל, בצורה שגורמת לי לא לרצות לשתף אותך, כי את מסתכלת על הכל מלמעלה, אפשר לקרוא לזה סנובית אבל זה לא התיאור המדוייק, זה פשוט החינוך שקיבלת. את כאילו מסתכלת במבט מורם ולא מבינה שאת יכולה לעשות רק בגלל כל הטוב שקיבלת. יש לך כל כך הרבה ואת לא מבינה את זה, יש לך כסף, משפחה אוהבת תומכת ומקדמת, יש לך את היכולת להיות מפונקת ולקבל כל מה שתרצי. אבל צריך להבין שיש אנשים שונים שגדלו אחרת, חונכו באופן שונה, יש להם דעות אחרות. ברור שאת לא צריכה לקבל את הדעה שלהם, אבל למה להיראות כל כך עוינת? למה להפיץ את את העוינות הזאת? את חוסר העניין שלך... ואז זה שאת פשוט לא מכילה אף אחד.
יש מלא משפטים כאלה שאומרים על חבר אמיתי, אחד ששמעתי אומר : "חבר אמיתי יקבל אותך איך שאתה, יתמוך בך בטוב וברע". משפט מאוד חמוד ולא מציאותי. ההגדרה לחבר אמיתי היא סובייקטיבית, אחד יחשוב שהכי חשוב בחבר אמיתי שהוא יפתור לו בעיות, אחר חושב שחבר אמיתי הוא דווקא אחד שיתמוך בפתרונות שלו וזהו.
אני הייתי מוסיפה למשפט על החבר האמיתי את הנושא של עזרה בשינוי, כלומר, "חבר אמיתי" לא רק יקבל אותך כפי שאתה הוא גם יעזור לך לשנות את הדפוסים הרעים, מה שמפריע לו בך או לך בעצמך.
רק עכשיו התחלתי להבין שזה בכלל לא נורא המצב של הקשר בינינו, הניתוק, כי את אף פעם לא התייחסת אליי באהבה, תמיד באופן אינטרסנטי. אף פעם לא קיבלת אותי כמו שאני, שפטת אותי ללא הפסקה, וזה דבר שגרם לך להסתכל עליי כמו שאת מסתכלת עליי עכשיו, כמו שאני מסתכלת עלייך.. בלי חיבה, או עניין. אין לנו את הגורמים הבסיסיים שמחזיקים חברה עם חברה. אין לנו יותר נושאים משותפים, אין רצון לשתף או אפילו הרצון הבסיסי לקירבה אחת לשניה.
כל המצב איתך התבהר לי אחרי שביליתי מספיק עם חברות שאוהבות אותי באמת, הרגשתי את זה כמו הארה, למה לי להתאמץ איתך? למה לי להתמודד עם הגישה שלך אליי? כשיש לי חברות שנותנות לי אהבה, מקבלות אותי כמו שאני, אני נהנת איתך, הן מרגישות איתי כשעצוב לי או כששמח לי ואני איתך. הן לא גורמות לי להרגיש שאני טיפשה או שהן יותר טובות ממני. הן לא גורמות לי לחשוב כל הזמן מה לא בסדר בי ולמה הן לא נחמדות אליי. זאת פעם ראשונה אחרי הרבה זמן שאני מרגישה עם חברות ככה, שהן באמת קרובות אליי, דבר שלא הרגשתי איתך כי את כל הזמן מזיזה את כולם הצידה כדי להיות בקידמת הבמה.
אני לא אוהבת אותך, אני לא אוהבת את הנוקשות, את האווירה האפלה והממרמרת שאת מפילה עליי ועל אנשים אחרים.

אני כן אוהבת אותך בגלל כל הדברים שלימדת אותי, אבל זה כבר לפעם אחרת...




נכתב על ידי , 17/6/2009 13:51  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



31,477

© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לנוג אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על נוג ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)