לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

I Might B The 1

אני מתעצל לכתוב בדר"כ, אבל מנסה להילחם בזה, מקווה שכאן אני גם אצליח. המון הגיגים, דברים שאני חייב להוציא, זה מה שבטח יופיע כאן. עם זאת, אני יכול להבטיח. אבל אני לא מבטיח לקיים :)


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
8/2006

הקפיטריה


כבר לא מעט זמן יש סיפורים ברחבי היחידה שלי אודות הקפיטריה המסתורית שפתחו בבניין שמולנו. המקום בו האייס קפה סמיך וזול, הסנדוויצ'ים איכותיים ויש בר לשבת לידו, עם כסאות - לא עוד שולחנות גבוהים כמו בפיתיה, סוף סוף מקום עם שיק לא צבאי.

 

כבר די מספיק זמן אני חושב שאני חייב לעצמי ביקור שם. לא בגלל הקוראסונים החמים או האייס פסיפלורה ששמו יצא למרחקים, אלא סתם, כדי לא לפספס את החוויה החוץ צבאית, רק כ- 14 קומות מתחת ללשכתו של ד. - ראש המטה הכללי.

 

אז היום הציעו לי ללכת לשקם, בדרך כלל אני מוותר בקלות, אבל חשבתי שזו הזדמנות טובה ליישם את החלטה 779 שלי, ללכת לראות את הקפיטריה המסתורית.

 

היינו בשקם, חזרנו, נזכרנו ששכחנו את הקפיטריה. חזרנו על עקבותינו וסרנו לקפיטריה כדי שאני ממש אתאכזב.

 

אז נכון, התפריט נראה פחות בלוי, והאייס קפה זול בשקל מזה שבבניין שנמצא מרחק הליכה של דקה וחצי מאיתנו, ואין ספק שנקי שם (כל זמן מנקות שם בחורות שגילן משולש משלי), אבל זה צבא זה? זה קפיטריה זה? הכל מישמש באמצע. מי קונה קוראסון שוקולד מסלסלה שהיא פתוחה באוויר? ולמה הסנדוויצ'ים כ"כ עייפים? למה לא נתנו להם לישון בלילה?

 

:-(

 

עדיף כבר ביקור בעזריאלי.

נכתב על ידי Rain Maker , 30/8/2006 21:26   בקטגוריות שטויות, צבא  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



כינוי:  Rain Maker

בן: 39




2,314
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , תרשו לי להעיר , גאווה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לRain Maker אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Rain Maker ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)