לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

I Might B The 1

אני מתעצל לכתוב בדר"כ, אבל מנסה להילחם בזה, מקווה שכאן אני גם אצליח. המון הגיגים, דברים שאני חייב להוציא, זה מה שבטח יופיע כאן. עם זאת, אני יכול להבטיח. אבל אני לא מבטיח לקיים :)


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
12/2006

סוף שבוע של פורענות


לפני כמה שבועות, כשליאב סיפר לי שההורים שלו נוסעים לחו"ל, ביקשתי ממנו להצטרף אליו לסופ"ש בירושלים, לספוג אווירה שונה, להכיר אנשים חדשים, לבלות. אחרי שבשבוע שעבר זה התבטל ברגע האחרון, ביום חמישי האחרון בלילה, אחרי פגישה סדירה (שלאחרונה לא כל כך סדירה) עם רונה, מצאתי את עצמי עם תיק לא קטן בדרכי אליו.

 

שעה בחדר כושר, שיחה מעיקה עם איזה בחור באטרף ומקלחת אח"כ כבר ישנתי היטב, בדרך אל השכמה מוקדמת - בכיוון ירושלים. ואכן, הצלחנו, ב-9 וקצת כבר היינו בדרך לבירה, לא לפני שהתברברנו עם כל השיפוצים ברחבי מרכז ת"א. ב 10:45 כבר היינו בקניון מלחה בירושלים, אחרי שעברנו בבית של ליאב והשארנו שם את התיקים ומוצרי המזון שקנינו להכנת אוכל בערב.

 

המשכנו לצפייה בחינם (לליאב היו שוברים :P) ב"השתולים" של סקורסזה, שהוא בהחלט אחד הסרטים הטובין שראיתי לאחרונה. הנימה הסרקסטית על שירותי המשטרה השונים בארה"ב, המשחק האדיר של דה-קפריו וניקולסון, הבימוי האדיר, הצליחו להאפיל על הסוף ההזוי משהו, שלא הרס הרבה.

 

אחרי עוד סבב קניות, נסענו לסבתא של ליאב, לא ברור מאיזו סיבה, בעיקר כדי להביא לה קלמנטינות ועוגות. הכרתי אישה מקסימה, כה ידידותית וחביבה. היה פשוט נהדר איתה, שיחה קולחת, מצחיקה, מתובלת בבדיחות מצוינת ומגוון שפות שהיא מכירה, שזורים כולם בסיפור חיים מרתק. הייתי יכול להיות שם שעות. מזל שליאב עצר בעדי :)

 

אחרי החזרה הביתה, והאכזבה לאור מלאי הביצים המועט בבית, הצטרפו אלינו שני חברים נוספים של ליאב והתחלנו במלאכת הכנת האוכל, כשהתפריט כלל: עוגת ביסקוויטים אלכוהולית, פאי תפוחים עם קיווי וחמוציות, קוגל עם אננס - שלא כולם צלחו ביותר. ועדיין, היה נהדר.

 

היה גם המבורגר בשלב מאוחר יותר בערב, והרבה צחוקים ונגינת שירים מטורפים על הפסנתר. היה אדיר, סופ"ש מהסרטים, ולקינוח, חומוס באבו גוש, אבל לא באבו שוקרי מס' 1 ממול לזה שליד אבו יוסוף, מצטער :).

 

לעוד סופי שבוע כאלה, הא? :-)

 

נכתב על ידי Rain Maker , 3/12/2006 21:39   בקטגוריות Me Me Me, אוכל  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



כינוי:  Rain Maker

בן: 39




2,314
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , תרשו לי להעיר , גאווה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לRain Maker אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Rain Maker ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)