לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


בן אדם נעור וכבר נרדם ימיו קצרים סופם עצוב אדם.. הוא לא ילמד לנצח הוא שוכח לאהוב הוא לא יודע שיומו קרוב כי אדם הוא הוא רק אדם !

יום הולדת שמחAvatarכינוי: 

בת: 34





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מאי 2013    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

5/2013

קאפקייס חלווה ושוקולד מריר-מתכון-


 

  • 100 גרם חמאה
  • כוס סוכר
  • כוס קמח תופח או כוס קמח רגיל+ אבקת אפיה
  •  4 ביצים
  •  80 גרם חלווה
  • 50 גרם שוקולד מריר קצוץ ( השתמשתי ב72% מוצקי קקאו עם קפה)

תהליך ההכנה

  •  לחמם את התנור ל180 מעלות
  •  חותכים את החמאה לקוביות ומקציפים עם הסוכר עד שיוצאת עיסה אחידה מוסיפים את החלווה חתוכה לקוביות ומקציפים עד שהתערובת אחידה

מערבבים את הביצים בכוס נפרדת ומוסיפים בפעמיים שלושה לתערובת מקציפים עד שהתערבות תפוחה

מוסיפים את הקמח שליש בכל פעם כשהתערובת תפוחה ואחידה מוסיפים את השוקולד הגרוס מערבבים שוב כדי שהשוקולד יתפזר באופן פחות או יותר. המרקם אמור לצאת קרמי.

שמים בתבניות אני השתמשתי בתבניות שקעים ממלאים כשלושת רבעים מהגובה. ומכניסים לתנור אופים חצי שעה ועד שקיסם שנעצוץ באמצע יוצא נקי

 

מניסוי וטעיה לקרר היטב ורק אז להוציא  מהתבניות  אחרת זה נדבק  בתחתית

 



 

נכתב על ידי , 27/5/2013 11:23   בקטגוריות ספר מתכונים  
10 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של miss. me ב-27/5/2013 11:44




30,023
הבלוג משוייך לקטגוריות: 20 פלוס , שירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לmiss. me אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על miss. me ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)