לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


"זוטונים!" צחק הפרש שניצב ליד אאומר. "זוטונים! אבל הלא זה עם פעוט קומה מן השירים העתיקים ומסיפורי הילדים שנתגלגלו אלינו מצפון. כלום באגדה אנו מהלכים, או על פני הארץ הירוקה לאורו של יום?" "יכול האדם להלך בשתיהן גם יחד," אמר אראגורן.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוקטובר 2008    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
10/2008

כששום דבר


כששום דבר לא מובן מאליו ואתה יציב, הקרקע מתחתייך לא נשמטת. שלרגע נדמה שמה שחשבת הוא לא נכון ובסוף מגלה מחדש את המציאות-המצב לא כמו שאתה רואה אותו בתוכך, הוא אחרת בחוץ, אבל כולנו, עמוק עמוק בפנים, שואפים לזה. שואפים לתיקון עצמי, שואפים להחלמה, שואפים לעולם טוב, לא משנה מה מעשינו. שכבה אחר שכבה, אנחנו מתגלים, קדימה מכאן ואחורה מכאן, זוהי עבודה שנמשכת שנים והמצב תמיד משתנה, אבל במצבי רוח טובים אנחנו תמיד יודעים. דע את המציאות אך דע את עצמך, עולמך הפנימי וזכור איך עושים את השינוי. חשוף בהתחלה, תהנה, ואח"כ תשאל, תדבר.

אומרים שאנחנו צבועים. רגע אחד אומרים מדהים ושנייה אחרי זה זורקים הכל ואומרים הכל משחק, אבל אין זה נכון, פשוט אין לנו ברירה. לא צריך להפריד בין היגיון לרגש, צריך רק לדעת לחשוב נכון, רגשית והגיונית, לאזן. ואני יכול ללמד, ואתם יכולים ללמוד. אל תקחו בכבדות, עשו את מה שבלבכם באותו רגע, גם אם אתם יודעים שהסוף של זה יהיה מר, באיזושהיא מידה, באיזושהיא צורה, זה אף פעם לא לגמרי. תמיד יש חלון, פתח, תמיד יש המשך, לא חור שנוצר ומחדש אבל פוגע, אלא התגלגלות של הדברים שאנחנו מגלים בתוכנו.  אנחנו יכולים הכל.

 

בוא, בוא ופזר את מסך הערפל. התמודד עם הדברים הקשים, בשקט.

 

בוא/עברי לידר, ריטה

 

בוא נפזר את מסך הערפל
בוא נעמוד באור ולא בצל
עד מתי נמשיך לברוח אל משחקים של כוח
מותר לך לבכות לפעמים
כשמשהו נשבר בך בפנים

ספר לי קצת על רגעי הפחד
קל הרבה יותר לפחד ביחד

וכשרוחות קרות יסערו בחוץ
אשלח בך אש חמה
יום אחד אולי תפסיק לרוץ
בין הצללים, בנשמה

בוא נפזר את מסך הערפל
בוא נעמוד האור ולא בצל
עד מתי נמשיך לברוח
אל משחקים של כוח
מותר לך לרעוד לםעמים
כשמשהו נפלא קורה בפנים

ספר לי קצת על רגעי האושר
עד שיעלה עלינו הבוקר

וכשרוחות קרות יסערו בחוץ
אשלח בך אש חמה
יום אחד אולי תפסיק לרוץ
בין הצללים, בנשמה

 
 
שיר מדהים, אחד המדהימים והנכונים לגאולה ורוגע. בשקט.
נכתב על ידי , 25/10/2008 23:00  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



Avatarכינוי: 

בן: 38

MSN: 

תמונה




6,113

© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDavys Heart אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Davys Heart ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)