שלומות .
אז, היום הכנו לכם עוגת ביסקוויטים טעימה טעימה טעימה .
אבל הייתה לנו בעיה אחת באמצע ההכנה - הייתה הפסקת חשמל.
היה מצחיק בטירוף, עשינו את העוגה לאור נרות ולא יכלנו לצלם .
אז רק שתדעו - אם יש הפסקת חשמל ובא לכם להכין משהו, תכינו את העוגה הזאת.
אז הנה - תהנו
עוגת ביסקוויטים :)
חומרים:
לעוגה-
חבילת ביסקוויטים פתי-בר (28 יחידות).
חבילת פודינג וניל (אינסטנט פודינג, 80 גרם).
1 וחצי כוסות חלב.
1 קצפת ריץ' לעוגות (קצפת מוכנה, מיכל שלם).
1 כף וניל.
לציפוי-
חבילת שוקולד מאיזה סוג שרוצים.
אופן ההכנה:
לעוגה-
1. שמים בקערה את כל הפודינג, 1 כוס חלב ואת כל הקצפת. מקציפים במיקסר עד לקבלת קרם אחיד וסמיך.
2.לוקחים צלחת עמוקה ושמים את הכף וניל ואת יתר החלב(חצי כוס) ואז טובלים כל ביסקוויט בקערה(לא להרבה זמן).
3. מסדרים על תבנית מוארכת 7 ביסקוויטים(או פחות) ואז שמים שכבת קרם, שכבת ביסקוויטים, שכבת קרם ומסיימים בשכבת ביסקוויטים(אם נשאר עוד קרם אז אפשר לעשות עוד שכבה).
4.מכניסים למקרר.
לציפוי-
5. שוברים לקוביות את השוקולד, לשים בקערה ולהמיס.
6. נותנים לשוקולד להתקרר רק קצת ומורחים על הביסקוויטים(על השכבה העליונה).
7.להכניס לשעה להקפאה ואחר כך להכניס למקרר.