לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

יובלין מתכונים (ע"ר) ^.^


כמו שזה נשמע, רק יותר מתוחכם!

Avatarכינוי: 

בת: 30

MSN: 





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
11/2007

מבצע שווה!!!




נכתב על ידי , 27/11/2007 18:18  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של אנונימית :)(: ב-31/3/2008 18:01
 



מבצע!!!!!+הודעות :)


שלומות!

 

קראנו את החדשות המלהיבות - פרו בחינם!!

אבל...אנחנו יכולות לקבל פרו רק אם מישהו יתן לנו.....

 

אז הנה המבצעים:

1. מי שייתן לנו את הפרו יקבל עיצוב שלם!!!! ועוד כל מה שהוא ירצה שאנחנו יודעות להכין :)

תוכלו ליצור איתנו קשר או בתגובות או במסנג'ר.

 

2.אם יהיה לנו פרו נוכל לתת פרו אחד למישהו, אז תבחרו מספר ונשעה הגרלה.

     1. תפוס.

     2.

     3.

     4.

     5.

     6.

     7.

     8. תפוס.

     9.

     10.

 

 

שבוע הבא כנראה נשים מתכון לסופגניות ואולי אפילו עם סרטון איך עושים :)

ותגיבו גם לפוסט הקודם שיש בו מתכון לעוגת ביסקוויטים :)

 



נכתב על ידי , 26/11/2007 21:37  
13 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של צוות Lancome. ב-3/4/2009 16:57
 



עוגת ביסקוויטים.


 

שלומות .

אז, היום הכנו לכם עוגת ביסקוויטים טעימה טעימה טעימה .

אבל הייתה לנו בעיה אחת באמצע ההכנה - הייתה הפסקת חשמל.

היה מצחיק בטירוף, עשינו את העוגה לאור נרות ולא יכלנו לצלם .

אז רק שתדעו - אם יש הפסקת חשמל ובא לכם להכין משהו, תכינו את העוגה הזאת.

אז הנה - תהנו

עוגת ביסקוויטים :)

חומרים:

לעוגה-

חבילת ביסקוויטים פתי-בר (28 יחידות).

חבילת פודינג וניל (אינסטנט פודינג, 80 גרם).

1 וחצי כוסות חלב.

1 קצפת ריץ' לעוגות (קצפת מוכנה, מיכל שלם).

1 כף וניל.

לציפוי-

חבילת שוקולד מאיזה סוג שרוצים.

 

אופן ההכנה:

לעוגה-

1. שמים בקערה את כל הפודינג, 1 כוס חלב ואת כל הקצפת. מקציפים במיקסר עד לקבלת קרם אחיד וסמיך.

2.לוקחים צלחת עמוקה ושמים את הכף וניל ואת יתר החלב(חצי כוס) ואז טובלים כל ביסקוויט בקערה(לא להרבה זמן).

3. מסדרים על תבנית מוארכת 7 ביסקוויטים(או פחות) ואז שמים שכבת קרם, שכבת ביסקוויטים, שכבת קרם ומסיימים בשכבת ביסקוויטים(אם נשאר עוד קרם אז אפשר לעשות עוד שכבה).

4.מכניסים למקרר.

לציפוי-

5. שוברים לקוביות את השוקולד, לשים בקערה ולהמיס.

6. נותנים לשוקולד להתקרר רק קצת ומורחים על הביסקוויטים(על השכבה העליונה).

7.להכניס לשעה להקפאה ואחר כך להכניס למקרר.


נכתב על ידי , 18/11/2007 20:43  
16 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של יובלין מתכונים (ע"ר). ב-26/11/2007 21:33
 



לדף הבא
דפים:  

9,143
הבלוג משוייך לקטגוריות: יצירתיות , תחביבים , צילום
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות ליובלין מתכונים (ע"ר). אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על יובלין מתכונים (ע"ר). ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)