בדבר היחיד שהרס לי את השבוע זה שביום חמישי היה לי מבחן במתמטיקה, שמיותר לציין שלא למדתי אליו, ואי לכך אני נכשלת. אה כן והכמעט ארבע שעות רצופותו ביולוגיה, שיכולות להוציא כל אדם שפוי מדעתו.
אבל אח"כ זה השתפר. בערב הלכתי אל מור והתנחלתי אצלה קצת....
אתמול בערב הלכנו לסרט. קודם עמרי בא אליי, ואז הלכנו לפגוש עוד מישהי – אנדריאה, ואז התחלנו ללכת לקריון. היינו באיחור נוראי, וכאבו לי הרגליים כי נעלתי מגפיים עם עקבים גבוהים, ועכשיו רגליי כואבות ואני דורכת בקושי רב. הגענו באיחור אופנתי של 17 דקות.
התכוונו ללכת לראות את ה"נוסע". אבל כל אחד רצה בסופו של דבר משהו, ככה שיצא שאני, מור, רועי, ענת, עמרי, גבי ואביטל הלכנו לראות את "אהבה בווימבלדון". סרט כה צפוי וקיטשי, על שחקן טניס כושל שמגיע לווימבלדון ופוגש שם טניסאית מפורסמת והם מתאהבים וכל הבלה בלה בלה הזה.
והיה לנו נורא קר.
אחר כך נפגשנו עם כולם, וישבנו בשולחנות, ואני ורועי חלקנו בורקס, ופגשנו את חופית, מורן, ערן וחיית המחמד, הם הלכו לסרט של חצות. וגבי כרגיל עשה שטויות, כולל למרוח את פניו בשוקולד.
ואחרי זה הלכנו לשבת בארומה. יש שם הרבה מהשכבה שלנו שעובדים שם, והרבה שבאים לשם.
ושתיתי שוקו! והוא היה כזה טעים. יאמממ בא לי עוד שוקו כזה.
ופגשנו את הילה שבאה לשם עם ידיד שלה.
והיה ממש נחמד.
היום התעוררתי ממש מוקדם, והתחלתי לסדר את החדר, ואחר כך ניסיתי לישון שוב. ואז קמתי לצהריים, ואז שוב ניסיתי לישון.
הנדודי שינה האלה מתחילים לעצבן.
מחר אני לא לומדת (אה אה זאת המערכת שלי, ימי ראשון חופש עד להודעה החדשה) ואני במצב רוח טוב, ומשעמם לי.
ללחוץ אישור על שליחת ההודעה אליו?
