מתכון מצויין לבלינצ'ס שאמילי אוהבת מאוד.
רק שתדעו שיפה מצידי שפרסמתי את המתכון בסופשבוע כדי שתוכלו להכין גם ולא סתם עשיתי לכם חשק.
תכתבו לי איך יצא לכם.
לוקחים:
כוס וחצי חלב
2 ביצים
3 כפות שמן
כוס קמח רגיל
מערבים בקערה את החלב, ביצים והשמן (שמתעקש לצוף בבועות משלו).
מוסיפים לאט לאט (שלא יהיו גושים) את הקמח ומערבבים היטב.
משמנים מעט את המחבת וכשהיא חמה, יוצקים (כמה זמן לקחת לי להזכר במילה הזו) 3-4 כפות מהבלילה (עוד מילה שלא משתמשים בה מספיק) ממליצה לראות כמה זה יוצא במצקת ולהשתמש בה במקום לספור כל פעם. מחכים שיזהיב (2-3 דקות) והופכים צד. בזמן שאחד מזהיב אפשר למרוח שוקולד ולגלגל את הקודם כדי שנהיה פס ייצור יעיל.
יוצאים בערך 12 בלינצ'ס (1-2 מופרשים כמעשר לי בזמן ההכנה) לוקח בערך 40 דקות להכין והרבה פחות זמן לאכול.
אפשר להכין מלוחים ולמרוח גבינות ורטבים, או מתוקים עם שוקולד, במתוקים שמתי חצי כוס חלב בננה במקום חלב רגיל. יצא מצויין.
בתיאבון !
מתכונים קודמים בבלוג -
אורז פילאף
טארטור - (מרק מלפפונים קר)
וסליחה לכל מי שבדיאטה (למרות שהאינטרט אומר 60 קלוריות לבלינצ'ס)