לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

משחקים באבא ואמא


בלוג חד-נושאי לפניך. פתחנו את הבלוג בתחילת ההריון הראשון ונשארנו מאז. שנינו כותבים כאן בעיקר על הבנות אמילי ואיווה (פעם היה לנו עוד בלוג בסביבה).

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
5/2008

לוגיסטיקה - עוד פוסט תלונה


אחד הדברים שממש קשה לי איתם זה הלוגיסטיקה, דברים שפעם היה כל כך פשוט לעשות ולא הייתי חושבת עליהם פעמיים, עכשיו צריך לתכנן מראש ולתאם עם הרשויות וגורמי השמיים.
אני חושבת פעמיים לפני שאני יוצאת בשביל משהו ובדרך כלל יוצא שזה כבר ברגע האחרון. לזרוק זבל זה לוגיסטיקה, היא ביד אחת? לחכות שתרדם, אבל אז אי אפשר להשאיר אותה לבד (משום מה הפח הארור די רחוק מהבית). ללכת לשירותים בחוץ ועוד המון דוגמאות שאין לי גישה לאיזורים במוח שמאכסנים אותה.
אם אתם רואים אותי בלעדיה בעבודה/לימודים זה אומר שצריך להתארגן שישמרו עליה ושאני צריכה לנסוע לשם לקחת, להחזיר.
וזה אפקט מצטבר, קשה לי עם הבלאגן, אני לא יודעת איפה הדברים שלי, פעם ידעתי, לפחות איפה הדברים החשובים. היום ספציפית אני מחפשת נייר מאוד חשוב ממס הכנסה, גוף שבאמת לא רוצים להסתבך איתו. אוף.

אני יודעת שבקנה מידה הגדול זה באמת שטויות, אבל כרגע זה בהחלט מתיש אותי.

והערה בשביל לאמרג'ק שמודאג כל פעם שאני מתלוננת על הקשיים, אם אבאל'ה מתארגן ולוקח אותו כדי לפנות לי זמן לנוח (בימי שישי) אני מזנקת למיטה וכשאני מתעוררת אני נתקפת געגועים ומציקה לו מתי הם חוזרים ואם זה לא מספיק מוקדם לטעמי אני נוסעת לחטוף אותה חזרה.

זהו, שפכתי קצת.


תוספת, חשבתי על זה עוד ונראה לי שמה שמפריע לי זה שאני כבר לא גוף עצמאי כלומר אני תלויה בעזרה מאחרים, אם אני רוצה לעשות משהו והם תמיד יכולים לבטל (כבר קרה) ואז אני צריכה להתארגן מחדש. ולא רק מבחינת זמן, גם כספית, אני חייבת להבין שהמעט שאני מרוויחה לא מכסה את ההוצאות :(
נכתב על ידי , 11/5/2008 11:39   בקטגוריות תלונות, את מי זה בכלל מעניין, אז מה קשה לי?  
7 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של לי ב-14/5/2008 08:46



Avatarכינוי: 

גיל: 48

תמונה




156,078
הבלוג משוייך לקטגוריות: משפחתי וחיות אחרות , הורים צעירים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לאמאל'ה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על אמאל'ה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)