לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

שינויים.


remember yesterday, live today, think tomorrow

כינוי:  גברת בשינוי אדרת.

בת: 33

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

5/2007

די די די!#$^#^%


אני מתחרפנת. כלכך אין לי כח כבר להיסטוריה, ואני הרי חייבת כי מתכונת ביום שני ובלהבלהבלהבלההההההההההההההההההההההההההה. אני פשוט לא יכולה לראות יותר היסטוריה. יותר מידי חומר, אני מתחרפנת, קוראת את הכל, חוזרת כמה פעמים, אומרת בע"פ ואז מגלה אחרי יומיים ששכחתי את הכל. אני די טובה בהיסטוריה, הצלחתי לזכור את כל החומר המזורגג הזה כל השנה, אבל עכשיו הכל ביחד ורק בגלל ההגדרה שזה "מתכונת" וזה נוראנורא חשוב הרבה יותר מכל מבחן אני אלחץ ואכשל כמו ילדה מטומטמת. לא רוצה.

וכל מה שאני שומעת זה כמה שכולם מתקדמים בחומר, ויודעים כבר הכל (כמעט) או שזה רק באשמת זה שאני לא מקשיבה בכיתה. סו, גס וואט? זה לא עוזר לי בשיט! לא אכפת לי שאתם נורא יודעים הכל ואיזה יופי טופי, אני עדיין לא. לא אכפת לי שזה בגלל שלא למדתי, כבר הפסקנו ללמוד. טו לייט.

בכלמקרה- אפילו את התאריך של קונגרס באזל אני לא מצליחה לזכור, וזה נראהלי מזה חשוב (28 למשו, 1897?). אוף. אף פעם לא נורא התחרפנתי מלימודים, מזה לא מתאים לי עכשיו להתחיל להתחרפן.

אבל, אל דאגה, העיקר ש"הציונות שואפת להקים לעם ישראל בית מולדת בא"י, המובטח עפ"י המשפט הציבורי".

כן, בלהבלהבלה.

נכתב על ידי גברת בשינוי אדרת. , 18/5/2007 22:04   בקטגוריות לחץ אטומי, פוסטים שצריך למחוק, שגרת יום  
8 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של simply TAL ב-21/5/2007 09:51




34,980
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לגברת בשינוי אדרת. אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על גברת בשינוי אדרת. ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)