לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 


הסאטירה של ישרא
Avatarכינוי: 

בן: 35



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    נובמבר 2006    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

11/2006

כמה בדיחות בלי נושא מסויים


שמעתם שעשו נייר טואלט בריח תות? איזה יופי! עכשיו אנשים יוכלו להריח את החרא שלהם בתוספת ריח של תות!

בבית הספר שלי המנהלת ואחד התלמידים התווכחו. בשלב מסויים התלמיד אמר למנהלת "גבירתי...". המנהלת מיד השהתה אותו. להבא תלמד לכנות אותה "אדוני".

ערביי ישראל יפגינו מחר כנגד הירי בבית חנון, בו חיילים ישראליים הרגו 19 עשר פלסטינים. לא חכם במיוחד לאור העובדה שאתם נותנים לחיילים האלו עוד ערבים לטבוח בהם. אולי גם תבואו עם לוח מטרה על הגוף שלכם?

החרדים הסכימו לפשרה בנושא מצעד הגאווה בתמורה לשחרור העצורים החרדים שעשו מהומות. זה כמו שעשו הפלסטיניים: רוצים את גלעד שליט? תנו לנו עצורים פלסטיניים. החרדים עושים: רוצים את מצעד הגאווה? תנו לנו עצורים חרדים. אולמרט, פעם אחרונה שלקחו לך משהו בשבי ישר הפצצת. למה אתה מחכה?

שחררו ארבעה חשודים ברצח מחדרה למעצר בית. פעם קודמת שמענו על העיר הזאת כשנחתה לידה קטיושה. שמתם לב שעד לא קורה שם משהו מזעזע אף אחד לא מודע לקיומה של העיר?

אולמרט אומר שחיזבאללה איבדו את התיאבון לתקוף את ישראל. אולי תודה כבר שהגעת איתו לסיכומים נסתרים כי אין לך כוח להילחם איתו עוד פעם?

יום טוב ושבוע טוב.

נכתב על ידי , 9/11/2006 19:39   בקטגוריות אקטואליה, הומור  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




64,709
הבלוג משוייך לקטגוריות: אקטואליה ופוליטיקה , תקשורת ומדיה , הומור וסאטירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לאוריה בר-מאיר אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על אוריה בר-מאיר ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)