|
 הסאטירה של ישרא |
| 1/2007
תשובות לשאלון השבועי איך תגדירי חברה טובה? אחת שלא נמצאת איתי בגלל הכסף שלי, או הקשרים שלי, או העובדה שיש לי בלוג שכמעט אף אחד לא מכיר, או העובדה שאני כתב במגזין במה או בגלל שמתחת לטמטום יש לי קצת שכל.
מי החברה הכי טובה אי פעם היה לך ולמה דווקא היא? לא הבנתי את התחביר במשפט.
מה הדבר הכי קיצוני שהיית מוכנה לעשות בשבילה? אה... להרביץ לה זה קיצוני מספיק?
השלימי: יותר חשוב מחברה טובה זה.... אימייל של וואלה שלא משגע את המוח.
אם היית יכולה לעצב לעצמך חברה (תכונות, מראה, בגדים, קול וכו’)- איך היית מעצבת אותה? מוריד את האף הדוחה של ציפי לבני, את העפעפיים הדוחים והחדשים של אולמרט, את כל הפרצוף של שולה זקן... נראה לי שאני אלך על בובת מין וזהו.
מה יכול לדעתך לפרק חברות? תשאלו את בוב הבנאי. הוא ממש בונה בלגו.
האם פעם קרה שחברה טובה אכזבה אותך? מה היא עשתה? אני מאכזב את עצמי כל פעם שאני פותח את הפה, אז נראה לכם שמישהו אחר יכול לאכזב אותי?
האם לדעתך את חברה טובה? למה? אני חברה איומה! אני בכלל לא חברה! אני בן, הלו! שמעתם אי פעם על סלאשים שם בשאלון?
מה הסימן לתחילתה של חברות מופלאה, לדעתך? אצלי כל חברות היא מופלאה כי זה פלא שמישהו רוצה להיות חבר/ה שלי. רואים שם בשאלון?! יש סלאשים!
ומה לדעתך הוא הסימן לסיומה של חברות? שבאים ואומרים לך: "אתה אידיוט! אתה מפגר! אין לך כסף! אף אחד לא קורא את הבלוג שלך חוץ מאיזה אלף לוזרים! אתה הכתב הכי פחות מוכר במגזין במה! אין לך בכלל שכל מתחת לכל הטמטום שלך! אני הולך. שלום!" ככה בערך.
| |
|