לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

Me and my messed up world


Stay there for me, Trapped in memories


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יוני 2009    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
6/2009

why don't you get a job?


זהו לאחר סופשבוע ממש מדוכדך, הגיע יום ראשון (היום) שהיה אחד השווים, התחיל בללכת לים עם יעל שהגיעה במיוחד לאשדוד, והיה ממש כיף. ואז בערב שכבר הבנתי שאני סוגשל אינדיאני, חגגנו ליוני יומולדת בפאב כלשהו ובסנוקר. וגיהצתי בפעם הראשונה בחיים שלי וגאד זאת הרגשה כיפית.

ומחר המצברוח יידפק, על הבוקר (ממש מוקדם, ב8 בבוקר) יש לי תגבור במתמטיקה, כי לא עברתי 004, ובאמת שכדאי לי להשקיע. ומחר גם אתחיל בצורה יותר אינטנסיבית למצוא עבודה (כי כשיש לי אפשרות לעבוד בקולנוע או בחנות צעצועים, אני ממש לא רוצה לוותר עליה).

 

וזהו, התנזרתי ממשחקי מחשב עד הבגרות במתמטיקה (כמובן לאחר שסיימתי את פפ8 לפני כמה ימים, בפעם המי יודע כמה), ועד הבגרות במתמטיקה יש גם את המסיבת סיום בבצפר (שטיפה עצוב שההורים שלי בחו"ל בתאריך הזה, סתם זה שווה), ויש גם את הנשף הסיום, ויומיים לאחר הבגרות במתמטיקה יש לי יום גיבוש ללוחמי כלי שייט, כן, סופסוף קיבלתי זימון לגיבוש סטי"לים, סנפיר נראה יותר קרוב מתמיד.

 

זהו, עד ה23 לנובמבר אני פשוט אנסה לעשות כמה שיותר כסף וחיים, ואז...

נכתב על ידי Ryuu , 29/6/2009 01:20  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



לימודים איז דאן!!!


אוקיי זה רשמי, סיימתי את הלימודים, לגמריי. כאילו נשאר לי מועד ב' מתמטיקה, אבל לאחר זה, אני יכול להפסיק להפעיל את המוח בשלוש השנים הקרובות. יו זה כלכך מגניב.

 

ואם מדברים על שלוש שנים, היום הייתי בפסטיבל מתגייסים, שזה כזה.. פסטיבל של הרבה אנשים שמתגייסים בשנה הקרובה, די הגיוני.

בכ"מ, הכניסה הייתה בחינם, והאוכל היה בחינם. והמוזיקה המזוויעה הייתה גם בחינם, לצערי. הלכנו כל החבר'ה הטובים לשם ביחד ברכבת.

היה כיף אדיר. לא רק מהחלק שבו היינו ברכבת איזה 15 חברים ועושים הרבה דברים שגרמו לסדרנים לכעוס. או בנסיעה חזרה שהיינו שכבה שלמה בקרון וקונדומים עפים באוויר. אבל גאד היה כיף ברמות שאני לא חושב שיהיה שוב בתקופה הקרובה.

פגשתי מלא אנשים ישנים כאלה, שמלא שנים לא ראיתי, ולא תכננתי לראות האמת, מישראבלוג ומאנימס. (ואליעד ועדן שהבריזו לי P: ) ואפילו ראיתי אנשים חדשים! כמו יעל שיצא לי לבלות איתה די הרבה במשך הפסטיבל (למי באמת יש כוח ללכת לבמות כשמשה פרץ מופיע?). ואפילו אכלתי מיליון שקיות וופלים, כי זה בחינם, ואני אוהב דברים בחינם.

אז כן, סופסוף נהנתי כמו שצריך בחודשים האחרונים, ושלא היה מעורב בזה אלכוהול. (אבל היו שוטים של קולה!) תמונות כרגיל בפייסבוק, שהפך להיות כבר דרך חיים.

 

ועכשיו זהו, אין לי לימודים ואין לי שומדבר על הראש, ויש לי אפילו כסף, וכנראה אספק לעצמי פס2 יד שניה עם הכסף הזה, ואשאיר בסביבות האלף לרישיון, הגיע הזמן להמשיך עם זה.

כל מה שאני צריך כרגע זה עבודה, שלא כוללת אוכל. וכן, זנות זה אוכל.

 

אז שירבו ימים כמו היום, פיס אאוט

 

ולכל מי ששואל, אני הומו.

סתם, לא.

 

נכתב על ידי Ryuu , 18/6/2009 02:54  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 




I must venture back to apologize from somewhere far beyond the grave

 

יריתי את יריית הפתיחה...

נכתב על ידי Ryuu , 13/6/2009 04:43  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



Summer time


Godamn it's summer time, no time to work or to be in sorrow, time to have some fun.

 

כן, אני לאחר שבוע של משמרות בארומה, עבדתי 7 ימים רצוף, ועבדתי עוד לפני זה, עשיתי הרבה כסף, וכמו כל עבודה שהייתה לי, לאחר שבועיים התפטרתי. לא כי אני בעייתי עם עבודות, אלא פשוט אני מקבל את אוו כסף בכל עבודה, אז למה לא לגוון? ואם כבר למצוא משהו נוח. למרות שבארומה שמו אותי בבר, ואפילו הספקתי ללמוד את כל סוגי הקפה ואת אופן הכנתם. מישהו רוצה קפוצ'ינו גדול עם קצף? נהה, אני כבר לא עובד שם.

והחשבון בנק שלי מגניב, אני מתלהב ממנו ומה0 הגדול שכתוב לי בו.. בינתיים!

 

חוץ מזה הכל נחמד, או לפחות משתפר, יחסית לכמה ימים לפני, שפיתחתי נטיות אובדניות חמורות ביותר, המצב בהחלט מתחיל להשתפר.

תנ"ך יש לי מגן עובר, מה שדי דפוק, אבל אני מקווה לטוב.

 

הצבא מבאס, לא רוצים לשלוח לי מיון ליום סיירות, מה שדי מבאס אותי. אבל חפיף. יהיה מה שיהיה, אני אוציא מזה את ההכי כיף שאפשר.

 

סופסוף הורדתי סימס 3, בערך יום אחרי שהוא יצא, וכרגע אני בניסיונות להפיץ את זה כמה שיותר מהר במעגל החברתי שלי, הרי איזה זמן יותר כיף לשחק סימס מאשר בקיץ? ותמיד כיף כשיש אנשים אחרים שמשחקים בזה בו זמנית.

אפרופו משחקים, התחלתי פפ8 בפעם המי-יודע-כמה, לאחר שסיימתי את פפ9 בפעם המי-יודע-כמה. אבל כן, זה מהנה ברמות מטורפות, ודיסידיה יוצא in no time.

 

טוב זהו, הבצפר נגמר, נשארו לי עוד 3 בגרויות ממש לא חשובות, ומתמטיקה באמצע יולי, לעזאזל.

אבל זהו, כבר אפשר להרגיש אתהסוף של הבצפר, את הספר מחזור, מסיבת סיום ונשף, וכמובן שאת הקיץ ואת החופש, למרות שמבחינה תיאורתית כבר אין לי חופש גדול, אבל למי איכפת, יש לי חופש עד הגיוס בנובמבר, וגאד כמה שאני הולך לנצל את הזמן הזה, לא בלשקוע בדכאונות וממש לא בעבודה, טוב אולי קצת, כסף לא יזיק.

 

לייריקס שאני די אוהב, והפעם האחרונה ששמתי אותה היה ביום טוב, ביומולדת שלי, אז לכבוד ימים טובים שהיו, וימים טובים שיהיו.

 

A slight call afar is tempting me
Like a whisper sweet or an awful scream
I cannot ignore what I've always been
I am leaving again - one last time?

Laid on the pale scythe of the Moon
I play with stars around me
The elvendom is now calling out my name

My fairy and I are wandering through times
And stories forgotten, some old fairytales
Of wizards of Oz, of lost keys and gardens
Hiding secret doors that lead to a dream
For those who believe there's always a door to get in

In my little kingdom I can be what I really
Wanted to be - The wanderer

I'm hearing scratches at my door
Somebody wants me again
Some little creatures will be my fellows

My demon and I are playing some
wicked games I should not play, not fair to be played
Don't tell anyone the place where I'm going
'cause they won't believe - This time I don't know
If I'll ever return, say goodbye for me to my home

A slight call afar is tempting me
Like a whisper sweet or an awful scream
I cannot ignore what I've always been
I am leaving again - one last time?
In my little kingdom I can be what I really
Wanted to be - The wanderer

 

זזתי לקרוא ספר איכותי על קוסם אפל שמכר את נשמתו לאלים ולbad guys. פיס אאוט.

נכתב על ידי Ryuu , 4/6/2009 04:08  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 





Avatarכינוי:  Ryuu

בן: 34

MSN: 

תמונה




37,946

© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לRyuu אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Ryuu ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)