לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

אופוריה זמנית

שירה, פרוזה


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


4/2017

יאללה לחם




באחד מימי חופשת הפסח, צפיתי  בתכנית בוקר שבה גיליתי את המתכון לאפיית לחם לפסח . מתאים מאד למי שנמנע מאכילת גלוטן ולכן טוב גם ליתר ימות השנה.
השוס הגדול הוא הזמן הקצר וההשקעה המזערית הנדרשת להכנתו. אז נכון פסח כמעט כבר מאחורינו, אבל שווה לנסות ולשמור על המתכון הנהדר הזה.

הקרדיט למתכון הוא לדי אלמלה והרי המתכון הקל והמושלם:

6 כפות טחינה 
2 כפות דבש/סילאן  
4 ביצים 
כפית אבקת אפייה 
מעט מלח. (אגב כשהעתקתי את המתכון משום מה הופיע לי 44 ביצים והמלח נעדר ממנו, אז טוב שבדקתי, כי אחרת הייתם "אוכלים" אותי במקום )   
מערבבים הכל ואופים בתבנית אינגליש קייק משומנת קטנה 180 מעלות 18-20 דקות. עד שהקיסם שננעץ יוצא יבש.
למי שתוהה במתכון הזה אין קמח מכל סוג שהוא ובכל זאת יוצא לחם יפיוף שאני מקווה שאצליח  להכניס לכא תמונה שלו.


נכתב על ידי , 17/4/2017 14:09  
36 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של שלי ב ב-25/4/2017 18:41



כינוי: 




הבלוגים הקבועים שלי
קוראים אותי
18,479
הבלוג משוייך לקטגוריות: יצירתיות , פילוסופיית חיים , שירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לשלי ב אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על שלי ב ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)