לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

mybody

לא היה לך נעים לאמר "לא"? הוטרדת או הותקפת מינית ולא התלוננת? התלוננת והעולם המשיך כאילו כלום??? אל תשמרי בלב! ספרי לי ואני אספר לכולם. בלי שמות, בלי פרטים מזהים, רק ה"אירועים". כל מקרה לגופה (*הפניה לנשים מטעמי נוחות אך מכוונת לכל סוגי המינים)

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מאי 2006    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

5/2006

לא ידעתי מה לעשות כי פחדתי להביך אותו (!!!)


רותי לא לקחה קשה מדי את שלל ההטרדות שעברה - באוטובוס, בעבודה.

 

טוב, זה כמובן "לא באמת" הטרדות מיניות - רק מקרים קטנים ולא חשובים, כרגיל,

*****

אני לא זוכרת תמיד את הפרטים המדויקים, אבל הנה כמה דוגמאות מוכרות לכולנו:

בחור שעמד מאחורי באוטובוס וחיכך את הזיקפה שלו בישבן שלי. האוטובוס היה נורא צפוף - אני חושבת שהייתי אולי בת 12-13. נראה לי שהייתי עם אמא באוטובוס. אני זוכרת שניסיתי לזוז ממנו כל הנסיעה, אבל הוא נצמד כל פעם מחדש. לא ידעתי מה לעשות כי פחדתי להביך אותו(!!!). בסוף הנסיעה הסתכלתי עליו  וראיתי שהוא בחור צעיר, בסביבות העשרים אולי פחות. אחרי זה הרגשתי מלוכלכת ומגעילה וכעסתי על עצמי שלא אמרתי לו כלום - אבל אתן יודעות איך זה, ברגע האמת פשוט קופאים ומתבלבלים.

 

ועוד מקרה.

בארוחה שהיתה בבית שלנו לחברים של ההורים, אחד מהם נתן לי תפיחה בישבן, אחרי שהוא החמיא לי כל הערב. אני חושבת שהייתי בסביבות גיל חמש עשרה. נראה לי שפשוט הרגשתי מבולבלת, ידעתי שזה כאילו לא בסדר אבל הוא הרי עשה את זה בצחוק... אחרי זה סיפרתי לאמא אבל היא לא עשתה עם זה כלום (מצד שני, מה היא כבר יכלה לעשות?) .

 

ועוד מקרה של טפיחה על הישבן (מה יש לכולם מהאיבר הזה?! במיוחד שאצלי הוא לא יפה במיוחד...). אחרי השחרור נשלחתי על ידי חברת כוח אדם למלצר באירוע במלון בירושלים. האחראי עלינו, איש דוחה בשנות החמישים לחייו, נתן לנו הוראות מסוימות ואחריהן פשוט אמר "יאללה" וטפח לי על הישבן. אני זוכרת שזה פשוט בילבל אותי וגרם לי להרגיש בושה. כעבור שנה בערך התחלתי לעבוד באותו מלון כמרכזנית, ואותו חלאה הטריד בחורה שעבדה איתי. הוא תפס אותה באיזו פינה חשוכה כשהיא הלכה הביתה והתחיל לחבק אותה ולגעת בה. היא התלוננה ו"העירו" לו על זה. וכמובן ששום דבר מעבר לזה. מאז הוא ממשיך לבהות בחזה שלי ושל בחורות אחרות בכיף.

 

יש גם את הסיפור המוכר בחטיבת הביניים, כשרק התחלתי להתפתח, של  בחורים בכיתה שרדפו אחרי עם מספריים כדי לגזור לי את הבגדים, או פשוט משכו את החולצה בכוח כדי לראות לי את החזייה. ואני עוד יצאתי בזול.

 

תודה, רותי. נכון, התרגלנו לאמר "תודה" כשאיננו עוברות אירועים יותר קשים. אבל אנחנו לא אמורות לעבור שום אירוע, בכלל.

 

המייל:

[email protected]

נכתב על ידי , 30/5/2006 19:42   בקטגוריות באוטובוס, בבית הספר, בידידות, אדם מוכר, בבית, אדם זר, בעבודה  
5 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של mybody ב-31/5/2006 10:47



כינוי: 

מין: נקבה




481,010
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , אקטואליה ופוליטיקה , פילוסופיית חיים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לmybody אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על mybody ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)