הראשונה.. החביבה עלי
לשתי הנשים של עני ועשיר יש יום הולדת. העני שואל את העשיר: "מה קנית לאישתך?", העשיר עונה לו: "טבעת יהלום גדולה ומרצדס". "למה מרצדס?", העשיר אומר לו כדי שאם היא לא תהיה מרוצה מהטבעת אז תחזור להחליף אותה בחנות יחד עם המרצדס. "ואתה מה קנית?", העני עונה: "אני קניתי לה נעלי בית וויברטור". העשיר שואל אותו "למה ויברטור?". העני עונה לו "שאם היא לא תהיה מרוצה מהנעלי בית שתלך להזדיין".
הינה השניה
אשה נאה ניגשת לדלפק במסעדה ומסמנת לאיש שעומד מאחוריו לגשת. היא מקרבת אליו את פניה, ומלטפת את פניו המאדימות. "אתה המנהל?", היא לוחשת לו. "כן", הוא עונה בעוד היא מעבירה את אצבעותיה על לחיו ועל שפתיו, דוחפת לו 2 לפה ונותנת לו למצוץ אותן. "רק רציתי להגיד שבשירותים של הנשים אין לא סבון ולא נייר טואלט
שלישית לא תזיק
בוחן בבחינה פסיכומטרית רואה שהבלונדינית שיושבת בשורה ראשונה זורקת מטבע כדי להחליט איזה תשובה לסמן. אחרי חצי שעה שהיא כבר סימנה את כל התשובות היא ממשיכה להפתעתו לזרוק את המטבע. הוא ניגש אליה ושואל: "עד עכשיו הבנתי, בחרת את התשובה שתסמני לפי המטבע , אבל מה את עושה עכשיו?" עונה הבלונדינית: "יה טמבל, אני בודקת את התשובות"
הרביעית...
"מותק, את חושבת שאם נתחתן תוכלי להסתדר עם המשכורת שלי?" "בטח, אבל ממה אתה תחיה?"
תלמדו לקח...
אישה אחת באה לגינקולוג ואמרה לו אני רוצה לדפוק את כל העולם. דחף לה גלובוס