לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

testing



Avatarכינוי:  life-tester

בן: 35

MSN: 





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    נובמבר 2007    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
11/2007


מאירועי השבוע שחלף-

הייתי בהיכל, אצל ליז בבית, בהיכל, אצל ליז בבית, ליז הייתה אצלי, היכל, הרבה אנשים היו אצלי, קצת אנשים היו אצלי, הרבה אנשים היו אצל ליז, ניסו לגנוב לי את מיצי הנרגילה, והייתי בהיכל שוב. גם וודקה, נרגילה, ו-וודקה.

 

ובקצת יותר פירוט-

אני מבלה יותר ויותר זמן בהיכל בכלל ועם חברים בפרט, מעשנים הרבה, שותים פחות אבל גם זה קורה, ובלילה שבין שבת לראשון הייתה פה התנחלות קטנה ומוצלחת עם קצת נרגילה והרבה וודקה. הפגישות בהיכל גם כן נהיות מהנות יותר מיום ליום, ובכללי הימים הופכים וניהים מהנים יותר. גם הגשם סוף סוף החליט להגיע ! התעוררתי היום לצליליי [פחפחפח] סופת רעמים וזה היה כול כך טוב :)

כמו שרשמתי בפוסט הקודם, אין לי באמת ברירה אלא להתגבר, למרות שהייתי רוצה שכול הדבר ההוא היה נמשך וכמה שיותר זמן. אני לא באמת יודע מה אני רוצה, עדיין, אבל אני מפחד לעשות טעות ולהמשיך הלאה.


כן, בנוסף לזה, כמעט חטפו לי את מיצי !

ירדתי מהמונית ביום שישי, ואחרי ירדו שני צוציקים בכיתה ח' בערך, שניהם לבושים בסווטשרטים לבנים ומכוסים בכובע, ואחד מהבני זונות תפס את התיק עם הנרגילה וניסה להוריד אותו ממני הבן זונה, אז הסתובבתי והבאתי לו בוקס והוא ברח משם >< אני שונא ילדים כאלו.

 


זהו ! ביי :]

נכתב על ידי life-tester , 19/11/2007 15:15  
5 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של -=Totti=- ב-20/11/2007 20:56



12,280

© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לlife-tester אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על life-tester ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)