לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

Only Girls


הבלוג הזה מיודע לבנות בלבד! הבלוג עוזר לבנות בנושאים שונים: בגיל ההתבגרות, יופי, אופנה, חברה, וביוחד אהבה אם יש לכן בעיות אני ישמך לעזור לכן ולפתור את הבעיה בהקדם האפשרי

Avatarכינוי:  הצוות שלכם

בת: 19

MSN:  295979837

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
6/2008

9 הדיברות לקניית מותגים אורגינלים


היי בננות

רגע לפני הפוסט אני רוצה לברך את הבנות שיצאו היום לחופשה :)

תהנו מהחופשה והיי! גם גם לכן בנות התיכונים יגיע הרגע (אני איתכן =] )


היום החלטנו להביא לכן פוסט על מציאת ההבדל בין זיוף למותג

והנה לכן סיפור אישי: אתמול אני וחברה שלי החלטנו לקנות כמה מותגים בכסף שקיבלנו מהעבודה

קנינו תיק לואי ויטון ושמלה של ג'וצי

ולהפתעתינו הרבה - שחזרנו הביתה גילינו שלא פחות ולא יותר מה שהשקענו בשבילו המון הוא פשוט זיוף גמור

אז הנה כמה טיפים שיעזו לכן למצוא את ההבדל בין פראדה לפדיחה

 

בשנים האחרונות נעשה מאוד ''אין'' להיות אנטי מותגי, ולרכוש דברים פשוטים וזולים מהשוק. אבל עם כל הכבוד, שתקום מי שלא מחביאה בסתר איזה ג'ינס ממותג שמחמיא לישבן או צעיף של איב סאן לורן. הרדיפה אחר מותגים היא מעין צורך נפשי, לעיתים מוגזם, של אנשים רבים. זאבים שמסתובבים ביער בדמותם של חקיינים ערמומיים, מנצלים חולשה זו ומוכרים לנו חיקוי ממותג בשקל וחצי. דמיינו לעצמכם את התמונה הבאה - רכשתם ג'ינס של דונה קארן ב- 100 שקל, במבצע מיוחד של סוף עונה. מאושרים אתם חוזרים הביתה, ואז מתגלה הפתק הנורא "מייד אין נתניה". דנה בן שמואל, סטייליסטית שמסוגלת לזהות חיקוי אפילו ממרחק של 6 קילומטרים, נותנת את תשע הדברות לקניית מותגים: קנו בחנויות הדגל רכישת מותג בחנות הדגל המייצגת את אותו המותג, תעניק לכם שקט נפשי שרכשתם את המוצר האמיתי והאיכותי עליו פנטזתם. בחנות הדגל של "אולסטאר", למשל, לעולם לא ימכרו לכם גודלסטאר, ולכן אין צורך לעמוד ולבדוק פתקיות. החיסרון בקניה בחנויות הדגל נעוץ בעובדה שתאלצו לשלם לא מעט כסף.

 

 

בדקו היטב את התווית במידה ורכשתם מוצר מסוים שלא בחנות הדגל המורשית, מומלץ להצטייד במשקפיים ולבדוק היטב את התווית - מכיוון שתגיות מזויפות נראות לרוב אמיתיות, עד שמסתכלים על האותיות הקטנות ומגלים שדונה קארן היא בעצם דנה קורן.

 

 

למדו את הלוגו אל תתעצלו להכין שעורי בית. חשוב להכיר את הלוגו של החברה, את הציור המוטבע עליו, את צבעו וכדומה. לא בטוחים שאתם מכירים היטב את תווית המותג? חפשו באינטרנט. השקעה של 3 דקות תחסוך לכם הרבה עוגמת נפש בהמשך.

 

 

שימו לב לתפרים התפרים הפנימיים של הבגד או הנעל וגימורים, שבדרך כלל עין בלתי מזוינת לא רואה במבט ראשון, יכולים להכריע את הכף. בזיופים בדרך כלל לא משקיעים מספיק בתוכן, אלא רק בצורה החיצונית. לכן אם מצאתם תפר פנימי עקום, תתחדשו - יש לכם זיוף. מידה וחצי בגדים, ובמיוחד נעליים ממותגים ויוקרתיים, מוצאים גם במידות ביניים, כמו אקסטרה סמול, 37 וחצי וכדומה. את החקיינים זה בכלל לא מעניין שאתם צריכים עוד חצי מידה לבוהן, או רבע מידה לחזה. אצלם יש רק מדיום, ותבלעו את זה בין אם אתם רוצים ובין אם לא. חריטה או הדפסה תיקים ממותגים במיוחד, כמו זה של לואי ויטון האהוב על קהל הזייפנים, עשויים מעור מלא. לעיתים קרובות דמויי עור ועור אמיתי יכולים לבלבל לנו את העיניים. אז איך בכל זאת מבחינים? קפלו מעט את רצועת התיק - אם נוצרים קווים וחריצים ברצועה, העור מזויף. בנוסף, בתיקי לואי ויטון הלוגו חרוט על התיק ולא מודפס.

 

 

בתיקים מבד או מסוג אחר פשוט חפשו את התווית, ובדקו אם שם המעצב לא מעוות ואם לא קיימת תווית פנימית נוספת, שנותנת קרדיט לסינים באיזה כפר. נרתיק או שקית? לכל מותג יש אריזה מקורית משלו, בין אם זו שקית מעוצבת מבד או מקרטון ובין אם זו קופסת נעליים עם לוגו מושקע ואיכותי. במידה וקיבלתם מוצר ממותג, ארוז בשקית ניילון מרשרשת מהסופר, אל תתביישו לשאול למה ומדוע, ואיך זה יתכן שאתם משלמים 500 שקלים ומקבלים שקית זבל. קחו אחריות תעודת יוחסין או תעודת אחריות מגיעה בדרך כלל במוצרים מקוריים כמוצרי חשמל, תכשיטי מעצבים, תכשיטי זהב וכדומה. קניתם טבעת עם שלושה יהלומים של ה. שטרן ולא קיבלתם תעודת יוחסין? כנראה שקניתם מהדוכן של איציק שטרן. על כל תכשיט מוטבע לוגו החברה, בין אם זה שטרן ובין אם זה תכשיט ממותג אחר. לא בטוחים? בקשו תעודת אחריות או תעודת קנייה, והאמת תתגלה לכם בפנים. מחיר מבצע? מותגים, כמו מותגים, עולים הון תועפות, ולא יעזרו כל הסיילים והמכירות מהעונה הקודמת - עדיין תאלצו לגרד את תקרת האשראי ולבכות על המחיר עד שנה הבאה. אם מישהו מציע לכם מותג במחיר מציאה של בננה בשוק, זה סימן טוב להרים גבה או שתיים - מעצבים הם לא פראיירים.

 

*לקוח ממדריך האופנה של MSN*

 

אז אני מקווה שיצא לכן ללמוד עוד כמה דברים על ההבדל הנדוש הזה ומטעויות לומדים =]

אז שתיהיה לכולנו חופשה נעימה ושבת שלום =]

לוב יווו 3> מור

 

עריכה:

ביום שני הבלוג יחגוג שנתיים (וווהווו =] )

אם מישהי רוצה לכתוב לנו איזה ברכה נשמח לקבל ולפרסם (כן גם פירסום בלוג)

נכתב על ידי הצוות שלכם , 20/6/2008 22:23  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של אהבה עיצובים ב-7/7/2008 10:33



21,667
הבלוג משוייך לקטגוריות: נוער נוער נוער , מגיל 14 עד 18
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות להצוות שלכם אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על הצוות שלכם ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)