כבר מאז שגאידמק התחיל לפעול בארץ ולהראות כמה שהוא "נדיב" ודואג לרווחת תושבי הארץ, היה אפשר לראות שלכל זה יש מטרה כלשהי - גאידמק הוא לא אדם נחמד מטבעו.
אחרי שהוא השיג את אהדת רוב הציבור, סוף סוף הוא עושה את הצעד:
ארקדי גאידמק, או בשמו העברי אריה בר-לב (בר-לב פחחחח) נכנס לפוליטיקה ומקים מפלגה: שמה בישראל "צדק חברתי" (עאלק).
אי אפשר להגיד שזה לא היה צפוי, גאידמק חתר תחת השלטון וניסה להשיג קולות מרגע שהוא דרך בארץ.
והוא די חכם. יש לו כסף שהוא יכול לבזבז בכיף, אז למה לא לנצל את זה ולהגיע לתפקידים גבוהים עם הרבה כוח? (לא שאין לו את הכוח הזה כבר עכשיו)
אלו אנחנו שהיינו טיפשים, והאמנו לכל הצגת הנדיבות שלו, כשהכוונות היו כל כך ברורות, וקשה לי להאמין שהן טובות.
זה די עצוב, האמת, שרק כשגאידמק עשה משהו הממשלה הנורא מוצלחת שלנו התעוררה ועשתה זאת בעצמה. מיגון שדרות, למשל. רק אחרי שהוא התנדב להוציא מכספו כדי למגן את שדרות, הממשלה עצרה אותו ואמרה שהיא תטפל בעניין.
ובדיוק ככה הוא יצליח בבחירות הבאות ואפילו יכנס לממשלה.
אם איש כזה יהיה בשלטון, באמת שאין לי מה לעשות בארץ הזאת.
ציפיתי היום לציוני בגרות אבל מסתבר שרק הציונים במתמטיקה ואנגלית פורסמו.
סעמק.
אתמול כשיצאתי עם רון להליכה (והרגשתי כמו עוף בתנור), היא החליטה שהיא רוצה להיות כמו המשוררת שהביאו לנו מתישהו.
והנה השיר העמוק שהיא חיברה:
"אני כוכב
אתה פרח
יחד אנחנו סימפוניה"
*עוד 20 יום!*
Yours Truly
The popcorn