6/2007
פוסט ייעוץ.
ייעוץ מספר 63 עזרה, 18:54 22/6/2007: איך להיות מלכת הכיתה וסופר מקובלת?
שלום! אשקר אם אומר לך שטוב להיות מלכת הכיתה. לא צריך להיות כזו צריך להיות את. יש הבדל בין מה שצריך לבין מה שאת רוצה. את רוצה להיות מלכת הכיתה את רוצה להיות מקובלת אבל צריך, צריך להיות את. ולא יותר מזה. הרי אחרי הכל באיזה שהוא שלב בחיים הכיתה שבשבילה תקדישי את כל חייך ותשתני בשבילה וייתכן שתצליחי להגיע לשאיפה שלך תתפרק. והרי את זו שתצטרכי להשתנות בשביל החברה ולא להפך. את לא צריכה להשתנות ובטח לא בשבילהם. בחברת הנוער שקיימת היום אני לא חושבת שזה שווה את המאמץ. הרי תסתכלי על 'מלכת הכיתה' עכשיו היא לא יכולה לעשות מה שהיא רוצה כל צעד וצעד שלה תלוי בחברה עצמה. אבל למרות זאת אם ברצונך להיות מקובלת תוכלי גם להתחיל להיפתח אל אנשים שיכירו אותך שידעו מי את, אל תסתגרי בתוך עצמך כי להמשך דרכך זה לא הכי טוב. הקריני ביטחון, ותהיי את. אנשים עם הזמן יכירו אותך ואולי לא תהיי מלכת הכיתה אבל תמיד שיש לך חברים זה טוב. אני ממליצה לך שאם תגיעי למצב הזה אל תתני לחברה לסחוף אותך אחריה תאמיני לי זה לא שווה את זה. מקווה שעזרתי ובהצלחה היועצת.
ייעוץ מספר 62 זאת עם בעית הנאצה. , 18:52 22/6/2007: יש לי בעיה אולי היא תישמע טיפשית אבל כל הזמן מגיבים לי תגובות נאצה בבלוג בגלל זה אני גם כותבת בעילום שם כדי שאף אחד מהם לא יראה את התגובה ויתלהב או משו.. אנמי כבר לא יודעת איך לפנות אלהים מה לא ניסיתי הייתי נחמד הבאתי עליהם חברות (דרך התגובות) קיילתי ביקשתי סליחה והם פשוט שונאים אותי ולא לסגור ת’בלוג ולא להעיביר אותו מס’ כי זה בלוג ממש טוב מקווה שתעזרי לי
שלום! בימים אלו של ישרא בלוג מעט רוב מכריע של הבלוגים מלא בתגובות נאצה יש כאלו שזה יותר יש שזה פחות אך תגובות הנאצה רק מתעצמות וממשיכות. הם לא שונאים הם מקנאים זה ההבדל בגלל שזה בלוג טוב בגלל שהוא מצליח הם מקנאים בך. קודם כל תוכלי לחסום תגובות ולהשאיר רק תגובות מאומתות כלומר עם שם משתמש. אם יבנו נגדך בלוג נאצה תוכלי גם בהגדרת תגובות לחסום מילים מסוימות שלא תרצי שיכתבו בבלוגך. גם אני לא רוצה שיהיה נאצה בבלוגי אך הסיבה היחידה שאני לא חוסמת תגובות למאומתות מהסיבה הפשוטה כי רוב פה לא מגיב עם הבלוג מכיוון שזה חסוי. אם תראי שזה עובד כל גבול אל תגיבי חזרה 'תגובות נאצה' כלומר תקללי או משהו כזה אך תוכלי לפנות אל יריב או אל אילנה במייל יש להם דרכים לטפל בזה לפי כתובת ה-ip שממנו נשלחה התגובה. מקווה עזרתי לך, ובהצלחה היועצת.
ייעוץ מספר 61 בבקשה תעזרי לי [ בת ] , 10:44 21/6/2007: בבצפר כשאני רואה ילדה אחת אני מתה לנשק אותה.. אז אני מתה ל__ ואני לא יודעת איך "עושים ביד"
שלום! האמת שבהתחלה גם אני לא ידעתי אם לתפוס את זה ברצינות או בצחוק אבל בכל זאת אני יענה לך. אני לא יודעת אם זה המקום לומר אך אני מניחה שכרגע את בת פחות מ-14 בערך. לכן יכול להיות שזה סתם ביטוי ששמעת מאחד הבנים. אלא אם את יודעת מה הפירוש שלו 'לעשות ביד' זה כמו לאונן. אני לא יודעת אם עניתי לך או לא כי יכול להיות שידעת את זה לפני. השאלה הזו איך עושים דיי מתקילה אותי ולכן אני מפנה אותך לזמן. יש דברים שלומדים לעשות או לפחות לדעת איך עם הזמן. ע"פ מילון-לאונן פרושו לחשוב על מישהי/מישהו ולגעת באיבר המין-זה יוצר גירוי מסויים בגוף. מקווה שעזרתי ובהצלחה, היועצת.
ייעוץ מספר 60 ~ONLY MOR~ (האתר שלי) , 21:52 19/6/2007:
 היי! לפני כמה ימים חבר שלי נפרד ממני. חברה שלי שאלה את החבר שלה שהוא החבר הכי טוב שלו והוא אמר שהוא אוהב את מעיין אולי.היא(תומר החברה שלי שהיא החברה של החבר הכי טוב שלו שקוראים לו עומר)עכשיו אומרת שהוא לא אוהב את מעיין, שהוא אוהב אותי.וזה באמת נראה ככה, הוא מסתכל עליי, מנסה להתקרב ולדבר, ואומר את השם שלי במקום השמות של בנות אחרות, נידב אותי שהוא ירים אותי בהצגת סיום בריקוד ובלה בלה בלה... אם הוא אוהב אותי אז למה הוא נפרד ממני? אהה..ובשנה הבאה שאני הולכת לבית הספר "גאון הירדן" והוא הולך ל"עין חרוד"....(חטיבה) והוא בכלל אוהב אותי? בבקשה תעני מהר! בה ביי ממור! מור שלום! אני לא יכולה לדעת למה הוא נפרד ממך אולי התווכחתם אולי אמרת משהו לא במקום נכון שאין אלו סיבות להיפרד כמובן אבל בנים בדרך כלל יכולים להתעצבן מזה ופשוט ללכת. יכול להיות שהוא נפרד ממך בגלל סיבה מסויימת אבל הוא מתחרט על זה לכן הוא מזכיר את שמך וכל שאר הדברים. את השאלה 'האם הוא אוהב אותי' תצטרכי לשאול אותו הרי אין מקור טוב יותר מאשר הוא עצמו. אולי זה טיפה מביך אבל בכל מקרה אם זה חשוב לך תעשי את הצעד הזה. אני מבינה ששנה הבאה כל אחד מכם עוזב לבית ספר שונה אך למרות הכל אולי עדיין יש לכם סיכוי ביחד. עלייך לבדוק את הכל איתו ולפני הכל לבדוק אם עצמך כי ברור שאם תדברי איתו תגיד מתישהו השאלה אם את אוהבת אותו גם וצריכה להיות לך תשובה הרי אם הוא יגיד לך שהוא אוהב אותך דבר לא ישתנה ולא תחזרו להיות ביחד אם את לא אוהבת אותו. מקווה שעזרתי ובהצלחה היועצת. אגב-אני מקווה שהמופע היה מהנה.
ייעוץ מספר 59
חסוי , 14:51 18/6/2007: יש לי שאלה דחופה!!ככה... בסוף הלימודים כל הכיתה הולכת לבריכה..ואני די שטוחה... אז בחורף קניתי חזיה אם ריפוד והכל היה טוב.. אבל עכשיו אנחנו הולכים לבריכה ולא נעים לי ללכת כי לכל הבנות יש כבר... בבקשה תעזרי לי דחוף! כאילו מה לעשות... ואם בגד ים עם ריפוד זה לא נראה הכי טוב.. ואני לא רוצה ללבוש גופיה
שלום! לפני הכל אני ממש ממש מתנצלת בפנייך על העיכוב כי נגמרו כבר הלימודים ואני ישמח לשמוע איך הסתדרת. אבל למרות הכל קיץ וחופש גדול עוד לפנינו ואני מניחה שתרצי ללכת לבריכה או לים בזמן הקרוב. לבעייתך: אל תתביישי במה שאת. כל הבנות שיש להן כבר פשוט משוויצות בזה בעיני זה בכלל לא נכון לעשות את הדבר הזה הרי החזה זה משהו אישי ואינטימי של האישה ואני לא חושבת שכולם צריכים לראות את זה. חזייה עם ריפוד אני מניחה שזה פוש-אפ כן? תראי פוש אפ לבנות שהן שטוחות זה לא הכי טוב כי כמו שאמרת זה לא נראה הכי טוב. אבל יש חזיות ג'לי שזו חזייה שנראת כמו חזייה רגילה לכל דבר רק שבתוכה יש ג'לי והיא טיפה יותר כבדה. יכול להיות שיש חזיות כאלו גם בתור חזיות של בגדי ים אם לא, תוכלי לקנות אחת כזו ואז לקנות גופייה של בגד עם ולשים על. אם לא תשימי גופייה זה לא יראה אמיתי כמו שאומרים. ואם את לא רוצה גופייה אין עוד ברירה חוץ מלהלך כך כמו שאת, ולא משנה מה השאר יגידו אל תפחדי הכל בסדר איתך אם את קצת מתפתחת לאט יותר מהן. אולי אין לך במה להשוויץ כמוהן אך אין לך גם במה להתבייש. חשבי על זה. מקווה שעזרתי לך ובהצלחה היועצת.
ייעוץ מספר 58
שלום! לפני הכל עליי לומר לך שאל תקטלי את הכל מראש הרי את יודעת שהכל היה מתוכנן שיחה חייבת להיות. נסי אין לך הרבה מה להפסיד. אין כזה דבר שאת לא יכולה להגיד 'לא'. זה הגוף שלך החיים הפרטיים שלך וזה שהוא בא פעם בכמה זמן ומתנשק איתך לא נראה לעניין אם את לא רוצה להיות יזיזה שלו. אני לא חושבת שקיימת פה התלבטות בכלל. אולי הם אנשים מדהימים ונאים אבל את לא אוהבת אותם. כמה שחבר שלו יהיה טוב ומדהים לא נראה לי שאת צריכה להיות איתו מהסיבה הפשוטה, שאת לא אוהבת אותו בלי קשר לעובדה שהוא גר רחוק. אחרי כל מה שעברתם מכיתה ז' ובעיקר את אני חושבת שכדאי לך לחכות. כמובן את לא יכולה לחכות את כל הזמן שבעולם אבל תאלצי להמתין קצת עד שיהיה לך האומץ והרצון באמת לפתוח איתו שיחה. את לא חייבת להתחיל דווקא מהדבר הזה הרי לא דיברתם מעולם כל הזמן הזה? נכון לפעמים מילים לא טובות כ"כ אבל למרות הכל אין זה יכול להסתיים כך. אני מקווה שאת מסכימה איתי. ואם, אם את כ"כ רוצה אותו תוכלי פשוט לנסות להיות חברה שלו. אם זה לא יבוא מהצד שלו זה בהחלט יכול לבוא מהצד שלך אין כל פסול בכך. מקווה שעזרתי לך ובהצלחה היועצת.
ייעוץ מספר 57
ייעוץ מספר 56
ייעוץ מספר 55
ייעוץ מספר 54
שלום! אני שמה לב שכמעט אף, אחד פה אינו נותן את מספר בלוגו ובצדק ין כל פסול בכך אשמח לעזור לך ככל שאוכל. איני יכולה להתווכח האם אתה אוהב אותה או לא, או אם היא אוהבת אותך או לא, אך מכיוון שאני סבורה שכן, אוכל לומר לך שכמו שהגודל לא קוע כך, גם המרחק לא קובע. נכון, כיום הוא חלק דיי עיקרי בנושא, אך למרות זאת תוכל להתגבר על כך. המחרק זה משהו שכמעט אינו מוגדר לכן בנושא זה הוא יכול ליצור מצבים טובים או רעים. מצד אחד תוכלו לקחת פסק זמן טוב כמו שאומרים מצד שני, אם זה רחוק מדיי קשה להפגש וכיוון שאתה חיי את חייך והיא את שלה אולי יתנתק הקשר. בקשר זוגי המרחק הוא בהחלט מכשול שלעיתים מכריע. תוכל לשלוח לה מכתבים דרך הדואר, או כיום כאשר אנו כ"כ משוכללים מייל או אפילו לדבר איתה במסנגר. אין אתה חייב להפגש איתה כדי לוודא שהיא אכן אוהבת אותך, הרי אתה יודע זאת.
כל שעליך לעשות הוא לשמור על קשר.
כמובן, יהיה לך הרבה יותר קשה, כי זה רחוק אך תוכל לעיתים להתקשר אלייה, לשמוע את קולה או לשאול מה נשמע. אני בטוחה, שיצא לכם כמה פעמים להפגש, וייתכן שהמרחק הזה דווקא הינו טוב בשביל הקשר שלכם. אינני יודעת.
אך הכל תלוי במעשיך. אם תזניח, לא תיצור הקשר, איני בטוחה שהיא תיצור. לכן קח יוזמה ונסה כמה שפחות לנתק את הקשר. כמובן לא להציק או להטריד. מקווה שעזרתי, היועצת.
ייעוץ מספר 53
|