לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

הבלוג של אורי הייטנר

מאמרים בנושאי פוליטיקה, חברה, תרבות, יהדות וציונות. אורי הייטנר, חבר קיבוץ אורטל, איש חינוך ופובליציסט

כינוי:  הייטנר

מין: זכר





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


10/2009

יחף במליאה


ב-16.10 נערכה באורטל מסיבת השקה לספר "שלושים שנים וסיפורים – אורטל 1978-2008", ספר הסיפורים של חברי אורטל, שאותו ערכתי. בימים הקרובים אפרסם בכל יום סיפור מהסיפורים שאני כתבתי לספר.

 

****

בשנת 1987 נבחרתי לקדנציה הראשונה שלי כמזכיר, ואני בן 24. באותם הימים הייתי יחפן מושבע, וכמובן שהלכתי למשרדי יחף. גם לישיבתי הראשונה במליאת המועצה הגעתי, כדרכי, יחף.

 

כעבור יומיים קיבלתי מכתב משמוליק בנצור, מזכיר המועצה, ובו הוא כותב שחברים במליאה ביקשו ממנו להסב את תשומת לבי, שבהגיעי לישיבה יחף לא כיבדתי את המליאה, ואני מתבקש מכאן ולהבא להגיע למליאה בלבוש הולם.

 

עד היום, אחד מחברי המליאה באותם ימים, נציג נאות גולן, מזכיר לי בכל פעם שהוא פוגש אותי שהגעתי יחף למליאה, והוא נדהם למצוא סנדלים על רגליי.

 

נכתב על ידי הייטנר , 22/10/2009 10:28   בקטגוריות אורטל, הגולן, סיפורים, היסטוריה  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות להייטנר אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על הייטנר ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)