My journey to heaven So take me as You find me, All my fears and failures, Fill my life again. |
| 8/2010
כ''כ הרבה דברים שהשתנו בחודש וחצי עכשיו החיים נראים שונים מאיך שהם נראו ב3.7 עכשיו אני כבר לא מאוהבת,לפחות ממש משתדלת שלא עכשיו אני אדישה - כבר לא כ''כ אכפת לי מה יהיה,מי יהיה,לאן אני אלך או מה אני אעשה,נזרום... וזה נובע בין היתר מכך שכבר אין לי מה לצפות לו - החוויה של ארה''ב שחיכיתי לה 4 שנים,וההכנות אליה לקחו חלק גדול מהחיים,עברה.כן,אני רוצה לחזור שוב,אבל אני לא כ''כ מתלהבת.היו לי חוויות ממש כבדות שם,ו...זה מוזר... עכשיו זה יותר בקטע של לחכות לגיל 18,לסיים פסיכומטרי ובגרויות,לעשות רישיון,ולהתחיל לחיות את החיים... בעצם עכשיו נגמרה לי הילדות באופן רשמי... הקשר עם אלוהים התעמק ומצד אחד הכל טוב,אבל מצד שני-אני רוצה לחזור להיות ילדה שוב אבל הייתי ילדה כ''כ כ-א-פ-ה שלא,ממש ממש לא. ויש לי כ''כ הרבה דברים על הראש,וכ''כ כ''כ עייפה. ומתגעגעת לתקופה שהכל היה פשוט יותר. איפה התקופה שבטחתי באלוהים כמו ילדה קטנה? אני אעבור גם את זה.אלוהים אוהב אותי.
''ה' רועי לא אחסר בנאות דשא ירביצני על מי מנוחות ינהלני נפשי ישובב ינחני במעגלי צדק למען שמו גם אם אלך בגיא צלמוות לא ארא רע כי אתה עמדי שבטך ומשענתך המה ינחמוני תערוך לפני שולחן נגד צוררי דישנת ראשי בשמן כוסי רוויה אך טוב וחסד ירדפוני כל ימי חיי ושבתי בבית ה' לאורך ימים''
אבל אני יודעת שאלוהים לא משתנה,אלוהים לא כמוני. הוא תמיד ישאר נאמן,תמיד יאהב אותי,הוא לעולם לא יתן לי ללכת ממנו ומה שאני עוברת זה תהליכים של שינוי עד שאני אגיע למצב האידיאלי שאני אמורה להיות בו- עד שאני אהיה כמו ישוע.
כ''כ הרבה תחומים להשתנות בהם, אבל אלוהים משנה, חדוותו מעוזי,דברו סלעי. אלוהיי נפלא. אני אהלל אותך בכל מצב,כי ההלל שמגיע לך לא תלוי באיך שאני מרגישה. מגיע לך הלל בגלל מי שאתה,ואתה לעולם לא תשתנה. על כן ובהתאם לזאת אהללך לעולם. כי זאת מטרת החיים שלי,בשביל זה נבראתי. אבל אבא,תעזור לי להלל אותך לא רק במילים,אלא שכל אורך חיי ישקף אותך ויהלל אותך. תעזור לי לשאת את עיני אליך. תודה לך על מי שאתה. מהולל שמו של המלך המשיח לעולם ועד!!
| |
|