לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

ויהי אור, כלשהו.


יציאות החירום הן הקיצוניות ביותר
Avatarכינוי:  gamete

בת: 38

MSN: 

תמונה



מצב רוח כרגע:



מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    פברואר 2012    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829   

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

2/2012

הנזלת החברה הכי טובה שלי


הנזלת החברה הכי טובה שלי, היא התייצבה אצלי כמה ימים לפני היומהולדת, מרוב חום סתמה כל פתח אפשרי וחנקה אותי מרוב אהבתה אלי.

אין, היומהולדת הזאת למדתי שהנזלת היא חברתו הטובה של האדם.

נכתב על ידי gamete , 26/2/2012 13:14  
9 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 




אז יומהולדת היום... וזה אחרי שלא ישנתי כל הלילה. ולא, לא מחגיגה, אלה סתם מחוסר שינה.

טוב לא סתם מחוסר שינה, זה חוסר שינה מלווה בצינון קל. וזה צינון קל אחרי הצינון הקשה בסוף שבוע.

אני תכננתי תוכניות גדולות, חגיגה גדולה, לחסות את האומללות הנפשית שלי שבאה לידי ביטוי במיוחד בימים כמו יומהולדת שמזכיר לך שבאמת נולדת ואתה קיים, למרות כל הניסיונות שלך לא להיות קיים.

במקום זה אלוהים תכנן לי בכלל אומללות פיזית בשביל לחסות על האומללות הנפשית שלי. אין לי בעיה אם זה, אבל למה הוא לא תיאם את זה איתי? לא חבל שסוף סוף שנה ראשונה בחיי שיש לי חברות לחגוג איתן יומהולדת, הן לקחו יום חופש בשבילי וככה אני מבריזה להן?

סבבה להתעטש, להשתעל וכ'ו... אבל להבריז?

נכתב על ידי gamete , 26/2/2012 06:54  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 




אחחח החיים כמה הייתי מוכנה לוותר עליהם...

 

טוב קיבלו אותי לישראכרט מכוח אדם, וזה אחרי שאמרתי בנמרצות למנהלת מוקד שאני רוצה להשאר בעבודה הזאת.

למרות כל החיסורים שלי בעבודה, ולמרות כ-ל החודש שלא מזמן הייתי קיבלו אותי לחברה.

המנהלת מוקד, לירון, אמרה שהיא יודעת שאני לא יכולה להבטיח לה איך ומה יהיה עוד חודש בגלל שאני לא שולטת בזה, וזה המחלה שלי.

סיכמנו שאני אשתדל, ושוב "אני רוצה להשאר בעבודה הזאת!", ביקשתי לרדת זמנית ל3 משמרות עד שאתאזן היא אמרה שתבדוק את זה. תודה ותודה ותודה.

 

באמת שאין לי איך לתאר במילים את הכבוד שאני רוכשת למנהלים האלה, לראש צוות שלי אודליה וללירון המנהלת מוקד.

אני בעצמי לא יודעת אם היה לי כוח וסבלנות להתעסק עם אחת כמוני. כל הזמן בוכה ואי אפשר לדעת מה יהיה מחר.

מה שכן, הבטחתי לאודליה שאם היא שמה לי 3 משמרות בשבוע אני באה כל משמרת ולא מחסירה אף אחת. ל-3 משמרות אני יכולה להתחייב, ל-4 כבר הכל מתבלגן לי והכוחות נפשיים שלי מגיעים לתחתית לפני שאני מצליחה למלא אותם מחדש.

לא שאני בוטחת בעצמי של3 משמרות בשבוע חודש שלם אני לא אחסיר, אבל אני אבוא על 4 ואעמוד במילה שלי, 3 משמרות לא יהרגו אותי, אולי רק ירו לי ברגל.

 

דברים שנראים מובנים מאליו לאחרים, אצלי זה גיהנום מתמשך, כמו לשבת באוטובוס במקום שהוא לא גבוה משאר הכיסאות בשבילי זה מועקה. לאחרים אולי זה קצת חוסר נוחות או בכלל לא משנה.

זה ממשיך בהליכה במדרכה שמישהי לפני הולכת לאט אבל מספיק באמצע שאם אני רוצה לעקוף אותה זה יהיה יותר מידי קרוב לעבור לידה וחס וחלילה עוד להתחכך בה. ואז שאתם קולטים שהיא מתחילה לסטות לצד המדרכה ואתם באים לעבור שוב היא באה לאמצע וכמה שיותר מולכם! אוח סיוט.

שטותי אבל אם רצח היה חוקי אני הייתי המדללת אוכלוסיה הראשית.

 

וזהו, העיניים לא מפסיקות לדמוע, העייפות לעולם לא נגמרת, ואם מישהו רוצה להתעלל בי שישאיר אותי חיה.

 

גלית.

נכתב על ידי gamete , 8/2/2012 23:11  
5 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 





הבלוג משוייך לקטגוריות: סטודנטים , עבודה , 20 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לgamete אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על gamete ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)