
|
| 1/2009
פשוט טירוף החיים האלה . מה זה המשחק הזה?! מי חשב עליו בכלל?! אני אמור לשחק את המשחק ? ומה זה אומר בכלל ?!
אלוהים. השאלות האלה יטריפו אותי כל החיים הא? הרי לא באמת יש לזה סוף נכון? ...
אלוהיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייים אדירים מה שהולך פה. חגיתי השלימה עם אחיה . וזה אדייייר ואני מבסוט רצח, עושה פליקלאקים באוויר ומוחא כפיים לצלילי הברווז המתנגן בסטריאו כמו איזה חולה ( חח כמו... )
(אם אתם לא מבינים חלק גדול ממה שכתוב כאן, זה באמת באמת לא נורא)
חשבתי לי, למה לעזאזל אני צריך בלוג? ואז החטיפה לה המחשבה " מה זה משנה?! זה מגניב לי, כמו המשחקים בפייסבוק :P "
אלוהים אדירים אני אתפגר מהמשחקים האלה יום אחד .
ממ אז אני עובד בשתי עבודות, אגב, שזה חדש .
אני עובד בפיצה בישוב והשבוע היא תהיה בשיפוצים ולא תהיה יותר פיצה :O במקום היא תהיה מסעדה אקסקלוסיבית שמוכרים בה תה, סלטים ופסטות ! בהצלחה לך רן (הבוס), אני מקווה בשבילך ובשבילי שזה יתפוס, כי שום דבר לא תופס בישוב הזה והרעיון של מסעדה אקסקלוסיבית יכול לתפוס כאן אוליייייייי בימי שישי בבוקר ... אבל, בהצלחה לך . אני איתך . אתה משלם לי טוב, אני לא אהייה איתך? :P
אני גם מעצב חלונות ראווה לחנויות אופטיקה, מה שלא משאיר לי הרבה זמן לחיות . השבוע עשינו, אני והמעצבת, חלונות של פורש . משו באמת באמת מגניב וגם השבוע צפוייה לא מעט עבודה ... וזה טוב, כי זה ים כסף .
משימות להשבוע !!!!! : -לקנות ספר תיאוריה -ללמוד לתיאוריההה!!!! -לעשות תיאוריה!!!!!!!!! - להסכים לכל עבודה שרק יציעו לי ולשמור את הכסף .
אני - חייב - רשיון !! זה באמת לא עובד ככה יותר. אני כבר כמעט בן 17 וארבעה חודשים ועדיין אין לי רשיון וזה פשוט אידיוטי . טוב שהפסקתי להוציא את הכסף על סמים .
ב-ל-א-ג-ן . בראשששששש. ואין ממה להתבלגן בכלל. אבל פשוט משעמם לי כבר השבת הזאת, כל היום יושב בבית ולא עושה פאקינג כלום . היינו אמורים לנסוע למסיבה של כאפות, אבל בסוף לא נסענו וזה באסה א-ב-ל בקטנה .
קליינר הולך להיות מדריך טיולים ! בהצלחה קליינר ! נתראה בעוד שנה וחצי ואם השם ירצה אז אני גם אשכח את כל מה שהיה עכשיו !
איפה אני אהייה בעוד שנה וחצי שאלתי את עצמי? בצבא עניתי. מה אני אעשה בצבא בעוד שנה וחצי ? אין לי מושג . אבל בשביל הפרוטוקול, אני אעשה צבא . אני רוצה להיות מוזיקאי שאלתי את עצמי? ברוווווורררררררררר עניתי . אתה בטוח? שאלתי את עצמי ממ נראה לי, בעצם...זה בלאגן כי.. אני פאקינג לא עושה כלום בשביל זה !!!!!!!! אני פשוט אידיוט לפעמים אין הרבה אנשים שיודעים מה הם רוצים לעשות בחיים כבר בגיל 17, אני יודע ואני פשוט לא זז עם זה.. הרי זה לא שאין לי מוזה כבר איזה חודש לעבוד על הקיובייס אבל באמת שאני לא יודע מאיפה להתחיל כבר, אני חייב להשתפר, להשיג קבצי אודיו מגניבים ולהתחיל לעבוד, גם אם אין לי כרגע ציוד וכל זה . אין מה לעשות . טוב אז מאיפה אפשר להשיג כאלה ?... פיילוס. אני אדבר איתו .
בהצלחה לכולם במשחק המורכב ביותר מאז בריאת העולם, החיים . ושלא תרימו ידיים, שתמשיכו לשחק ושלא תפסיקו לעולם כי זה כייייייף כשמתחילים . ואני לא בחור עם מזל אני פשוט מכוון טוב . ותקראו באדולינה, ספר מדהים . כפרות עליכם, צאו להתקרחן ברחובות, זה בריא . "בא לי לחפור את כל השביל הזה" (חגיתי, תבורכי .) (התספורת של תמר כזאת מגניבה להההה) טוב חח יאללה סלאמלאמלאמלאמלאמלאמתתתתתתתתתתת !
| |
| כינוי:
Asterisk בן: 33 MSN:
תמונה |