לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

זאטוטון


טור אישי מחייך ומחוייך על סיטואציות בחיי הורים וילדים. הטור מתפרסם אחת לשבוע במדור זאטוטון בעריכת דפנה לוי במקומון "העיר ערי מודיעין"

Avatarכינוי: 

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    פברואר 2008    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

2/2008

מסיבת פיג'מות


מסיבת הפיג'מות המסורתית נופלת עלי כברק באמצע קיץ לוהט. למרות ניסיונות ההתחמקות הנואשים, מגיע השבוע שוב תורנו לארח את הפיג'מות. טרם החלמנו מהמסיבה הקודמת, וכבר שועט עדר הבנות פעם נוספת לביתנו, ומשתלט בקלילות מרשימה על כל חדרי הבית. ראשון נכבש הסלון, בנות העשר משתרעות על הספות בפוזה א~לה פריס הילטון. הן מעצבנות בזיפזופים מהירים את השלט ובעיקר את שותפי לחיים, לילדים, למשכנתא וליתר הצרות.

'תראי איזה חתיך!' הן מתמוגגות לנוכח יהודה לוי המרצד על המסך, ותוך כדי התפעלות, הן ממלאות את הריפודים בפירורי במבה ושוקולד.

כאחוזות אמוק הן נפלטות לפתע מהספה ונמלטות בזו אחר זו לחדר השירותים והמקלחת, לא שיערתי בנפשי שחדר השירותים שלנו יכול להכיל 12 בנות באותה העת. רבע שעה אחר כך הן שועטות בצווחות צהלה למטבח, ושודדות את כל תכולת המקרר. 'בא לנו להכין שייק פירות' מסבירה בת העשר. 'זה לא משמין וזה מאד בריא' מתנדבת חברתה לנמק. 'אולי נכין פנקייק?' הן פוצחות בפולמוס חריף, 'לא! עדיף מלווח!'. הן מתעלמות מנוכחותי ומחליטות על פשטידת ירקות 'זה כלום קלוריות' הן משכנעות זו את רעותה. ולפני שאני מבינה לאן הן חותרות, הן רוצחות את הקישואים (30 שקל לקילו), מכסחות את כל תבנית הביצים, מחסלות את החלב והגבינות ומשמידות את גינת התבלינים המטופחת שלי.

אחרי חצות אני טועה לחשוב כי בא לציון גואל ותפילותי נענו, אולם הן כובשות בסערה את חדר השינה, ופוצחות בתרגילי פילאטיס צורמניים. 'אולי תעשו מדיטציה?' אני מציעה וזוכה להתעלמות מוחלטת.

נכתב על ידי , 28/2/2008 14:44  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



הבלוג משוייך לקטגוריות: 18 עד 21 , משפחתי וחיות אחרות , הורים צעירים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לדפנה לוי אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על דפנה לוי ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)