מחשבה שעוברת לי בראש מהצהריים ואז עכשיו הלכתי לבדוק את ההגדרה המדוייקת בויקיפדיה. אני לא יודעת אם ויקיפדיה מדוייקת אבל אם היא כן אז הפתגם הזה לא ממש כמו שחשבתי.
אז מה היה?
סיימתי לעבוד, עשיתי טיול באירופה, התחלתי ללמוד.
ממש ככה, לפי הספר.
האמת שמצד אחד זה נחמד, מה שלומדים דווקא מעניין בגדול, לאט לאט אני מכירה אנשים ומבינה איך דברים עובדים.. ומצד שני? אלוהים איזה פחד. הכל חדש, הכל שונה, ואני מרגישה לגמרי לבד לפעמים.
אתמול נכנסתי לבלוג וגיליתי שהארכיון התחורר לו בחודש ה9. ואז אמרתי 'הא! מזל! לפחות הספקתי לחודש ה10!' ואז... לא כתבתי כלום אתמול. והנה היום ה1.11. כנראה שבאמת הרגיש לי מאולץ לכתוב משהו כשלא התחשק לי.
אז היום העברתי את השבת בלעשות שיעורים. מרגיש סופר מוזר, ושוב אני נזכרת כמה שאין לי הרגלי למידה ואני דוחה דברים ומורחת אותם, וזה ממש לא יכול להמשיך ככה השנה כי.. טוב, הדרישות גבוהות יותר. ואני רוצה להיות קדימה ולא אחורה, ומפחיד לי לחשוב על מבחנים ועבודות ומה בכלל יהיה אחרי התואר. אני קצת רצה עכשיו אבל ככה אני כשאני נלחצת ממשהו אני מניחה. מתחילנ לעשות אובר אנלייזינג עד שאני מתחרפנת, ממש מתאים לשעות הקטנות האלה.
בקיצור, אני אלך לישון, שבוע חדש וזה. יהיה טוב?