לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים

www.room404.net


הבלוג עבר לכתובת www.room404.net

כינוי: 

בן: 46

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יוני 2005    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

6/2005

התנצלות


עשיתי פה מעשה לא יפה, ולא הייתי לבד בזה. בלהט הכעס על ספאם התגובות הפקאצי, השתלחתי בבלוגרית בת 12, ובלי להתכוון* השתמשתי בכוחי לרעה וגרמתי לחלק מהקוראים שלי להגיע אליה לבלוג ולהשתלח בה גם כן. לא בדיוק כוחות.

 

היא חשבה לעזוב, ואז התחרטה, וטוב שכך. בריונות מילולית שמופנית נגדך היא לא סיבה לעזוב, בדיוק להיפך (ומי כמוני, שבע טוקבקים פה ובאתרי החדשות בהם עבדתי, יודע כמה זה נכון).

 

היו צדיקים בודדים שהעירו לי על מה שעשיתי, וכשהנימוקים הצטברו, הבנתי שטעיתי. אני מצרף פה את ההתנצלות, שנשלחה לבלוגרית ההיא באימייל, לא כדי להראות עד כמה אני גדול נפש (הסיפור הזה הוציא אותי מאוד קטן), אלא כדי להודות בטעות שלי בפומבי, ולתת למי שהצטרף לעליהום שלי על הבלוגרית ההיא חומר למחשבה.

 

שלום לך.

 
אני עידו קינן מהבלוג "חדר 404". כשפרסמת בבלוג שלי תגובה שקוראת לאנשים להיכנס לבלוג שלך – התעצבנתי, כי את לא הבלוגרית הראשונה שעושה את זה – את בערך הבלוגרית האלף. כנראה שלא ידעת כמה זה מרגיז, ולא עשית את זה מרוע לב.
 
אבל מה שאני עשיתי היה עוד יותר לא בסדר. ברגע של כעס העלבתי אותך בפומבי, וגרמתי לאחרים לבוא ולהעליב אותך, עד שרצית לעזוב את ישראבלוג. ממש לא התכוונתי שהקוראים שלי יבואו ויגידו לך דברים מגעילים. אבל זה קרה, ועל זה אני מתנצל. אני מקווה שלא נפגעת מדי, שלא תעזבי את ישראבלוג, ושאת מסוגלת לסלוח לי.
 
- עידו קינן
 

* באמת בלי להתכוון; כשאני רוצה להפעיל את הקוראים שלי, אני אומר זאת במפורש

נכתב על ידי , 3/6/2005 23:18   בקטגוריות אניהו  
34 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   3 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




353,032
הבלוג משוייך לקטגוריות: אינטרנט , תרשו לי להעיר , אקטואליה ופוליטיקה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לעידו קינן אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על עידו קינן ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)