כאשר מגיע בן הפרובינציה לעיר הגדולה הוא נתקף תדהמה ושיתוק. הוא שוב מכיר כמה קטן ופרובינציאלי הוא ועד כמה גדולה, תוססת, מלאת חיים היא העיר הגדולה.
1.
יש לעיתים שיפתיע בן הפרובינציה את אנשי העולם הגדול, הלא הם המקומיים בעיר הגדולה. כך מתייצב לו בן הפרובינציה בדיוק בזמן שנקב שיגיע לעיר הגדולה. המקומית אשת העיר הגדולה היתה המומה, והלא אנשי הפרובינציה חיים להם בזמן איטי יותר, בסגנון מזרחי שכזה, וודאי שלא יגיעו בזמן או שידייקו.
כן, לעיתים שוכחים המקומיים אנשי העיר הגדולה שיש פרובינציות עם תרבות.
כך כאשר הכריז בן הפרובינציה שאינו מקלל, נדהמה המקומית אשת העיר הגדולה ותהתה באוזניו: הכיצד? הרי במקום בעל תרבות עולמית – גלובלית פשטנית ונמוכה אתה נמצא, ומדוע זה לא תקלל. אזי הסביר לה הפרובינציאל שתרבותו הולכת איתו ולאן שיילך בן תרבות יישאר.
מאוחר יותר, ניסו חלק מאנשי העיר הגדולה, המקומיים, לגזול מבן הפרובינציה את מעמדו כפרובינציאל. מקומי, איש העיר הגדולה כבר מספר שנים, טען שאף הוא מהפרובינציה, או אז נעמד בן הפרובינציה על רגליו האחוריות וטען בתוקף שהוא ורק הוא הפרובינציאל האותנטי פה. העמידה על הרגליים האחוריות, שלא נפוצה בעיר הגדולה, עשתה את שלה, וגיבורנו בן הפרובינציה שמר על מעמדו הייחודי.
-
מוקדש לאצילה בחיבה גדולה.
-
הפוסט המסכם לעונת הפוטבול כולל הסופרבול יפורסם שבוע הבא בתום העונה.