אז ככה. למרות שטירוף החורף שלי השנה מסתמן להיות מרק, ואני מציפה את הבית (והחיך) בפלא הזה, וזה מחמם פעמיים: קודם כשמבשלים ושוב כשאוכלים, וגם עושה אדים חמים על חלונות המטבח, ולמרות שזה בדרך כלל קל, גם למתקשים, ויכול להיות מאתגר גם למנוסים, למרות כל זה לא יהיה פה פרוייקט מרק.
למה? הו.
כי יש מלא אתרים עם המון מתכונים של המון מרקים טעימים, וכל שנותר הוא לגגל ולבשל.
חורף חם, ובהצלחה.
(אולי יהיו תמונות מדי פעם, כי בכל זאת אני מבשלת פה מרקים מהממים על בסיס יומיומי, ואולי יהיו טיפים*, אם יעלו במוחי. מי שיש לו מתכון למרק מעולה, יוצא דופן ושות' - אני אשמח לנסות ! ).
להלן מרק הרגע-חזרתי-מהירקן-ויש-לי-עוף-במקפיא:
*טיפ - עדיף לשמור את העשבים (פטרוזיליה, שמיר, כוסברה (בעעעה) ושות') בכוס מים על השיש (כמו פרחים באגרטל), ולא במקרר. הם נשמרים ככה טריים להרבה יותר זמן, וחוץ מזה, זה חינני.