כנראה שהשיעול שיוצא כל בוקר עם שחר מהפה שלי, ולא נגמר אפילו בשעות הלילה המאוחרות,
לא מעוניין להיפסק בקרוב, אבל אותו אישור-זהב מהרופא, שאומר לי
שבי בבית, ראשון עד רביעי, הולך ונעלם, וזה קצת חבל,
באמת.
כי בארבעת הימים האלה הספקתי לחזור חולה, אבל גם דיי שמחה, מהחג תנועה של רעננה (היה מרענן),
לשתות הרבה תה מלימון, לקחת הרבה דקסמול קולד או סינוס או וואטאבר, ואיזה כדור אימתני מהאלה עם הציפוי פלסטיק כדי שיהיה קל לבלוע בשביל שתהיה פחות ליחה (איזה שקר, זה אפילו לא עזר).
הספקתי אפילו לארגן לי חברה, כי ביום שני טליה הייתה חולה וביום שלישי גם תמר,
ממש פתחנו בבית בי"ח, בהמשך תיפתח גם מחלקת יולדות ומחלקה גריאטרית, בואו בהמוניכם.
כנראה שמחלות מביאות איתן מין שלווה מיוחדת, או חוסר אקטיביות, ביחד עם כל שאר הכולרות,
כי הצלחתי לא לכסוס ציפורניים,
ולשכב במיטה שעות בלי לעשות כלום,
ואפילו לא אכלתי איזה 4 ימים, למרות שידוע שאוכלים כשמשעמם, וזה היה לי דווקא בשפע,
אבל כנראה שאני פשוט בדרך להבריא או משו,
כי נמאס לי לשבת בסלון עם ילדות בנות 9 ו3 ולראות איתן מרי פופינס או משפחת סופרעל (פשוט יש גבול לכמות הפעמים שאפשר לעשות את זה), וכססתי ציפורן אחת! אה, וגם אכלתי, אבל בא לי להקיא.
תהיו בריאים.
שאלון, דה. אחרי אה לוט אוף טיים.
1. אם היית מוצאת את המפתחות לביתך, והיית הולכת הביתה, אך מגלה שהוא לא היה שם. מה היית עושה?
הולכת לספיר הביתה D:
2. אם היית מוצאת את עצמך ניצבת על עמוד חשמל, כשבכיס הימני של המכנסיים יש לך מצית, בכיס השמאלי סרט ורוד זוהר ודוקים ביד. מה היית עושה עם הדברים האלו?
הייתי קושרת את כל הדוקים ביחד בסרט הורוד הזוהר ומדליקה אותם עם מצית. אנשים היו מריחים פלסטיק שרוף, שזה ממש מסריח והיו באים להציל אותי.
3. אילו היית משתתפת בתחרות בנייה של מטוסים מנייר, אולם לקחו לך את כל דפי הנייר חוץ מאחד. האם תחלקי אותו לשניים ותנסי לבנות שני מטוסים שונים או מטוס אחד גדול? אם יש לך רעיון נוסף אנא, שתפי אותנו.
מזאתומרת לקחו את כל הדפים?! חופצנים! (הטעות במקור) הייתי אוספת מכולם את הדפים ומחלקת שווה בשווה. סוציאליסטית או מה? 
4. אם הייתה לך כוס שקופה מזכוכית ביד אחת וקלח תירס בשניה, כיצד היית משתמשת בהם נגד אנשים מעצבנים ובאיזו דרך?
הייתי מורידה גרגר גרגר מהקלח תירס ותוקעת למישהו ממש מעצבן כל גרגר בכל שן ככה שזה יהיה בין השיניים ולא יוכל לצאת, ואז הייתי נעמדת מולו ושותה מים, ולי היו שיניים נקיות בלי תירס ולו לא!
5. אם היו נותנים לך חידה ושלוש אפשרויות לפיתרון, והיית מגלה שכל התשובות שגויות, האם היית אוכלת טונה מקופסה? מדוע?
לעולם לא הייתי אוכלת טונה מקופסה! אני שונאת טונה!
6. במידה וירשת שטח אדמה אי שם בתימן, אולם ממשלת תימן מודיעה לך שאם לא תבני שם משהו, הם יקחו ממך את השטח ללא פיצויים. מה תבני שם?
ארמון מחול.
7. אם היית מגלה שקוקוס היא חיה בסכנת הכחדה, משום שחברות האופנה משתמשות בפרוותה, מה הייתה עמדתך כלפי פרוות קוקוס?
הייתי אומרת שזאת התקדמות חיובית בתחום, כי אם עושים מעילים מפרוות קוקוס השלב הבא יהיה לעשות מהשיערות של הקופים אצלי בשכבה.
8. במידה ומישהו מחנטרש לך בשכל, תחנטרשי בחזרה? מה יהיה משפט המפתח?
כמובן! תגידי, אבא שלך גנן?
להלהלה ביי. שבת שלום אהובים 