 כעת ניתן לכבות את המחשב |
| 4/2006
תשובות לשאלון השבועי האם את חוגגת את חג הפסח? היכן? בוודאי שכן! בהתחלה חשבתי לחגוג אותו כתמיד בלב השממה, בין חולות המדבר הצחיח, תחת כיפת השמיים ועם שני גמלים, אוהל וגפרורים לזכר יציאת מצרים, אבל בסוף החלטתי שהשנה אהיה מקורית ואחגוג אותו בביתי הקט (לא לגמרי רחוק מההגדרה "שממה")
מהם המאכלים המיוחדים שמכינים אצלך? בוודאי שכן. זה נקרא קלקר, או בשפת העם: "פריכיות אורז". או, וגם עושים אצלנו מצות רטובות בתוך מגבת.... יאמי!
האם את אוכלת חמץ בפסח? ב ו ו ד א י שלא! (אלוהים? הלו, הלו? אני מקווה שאתה קורא כאן, כן?)
האם יש לכם בבית כלים נפרדים לפסח? האם אתם מחליפים כלים, מגעילים כלים או סתם מנקים אותם טוב? אכן כן. פסח הוא החג היחיד בשנה שבו "מנקים את הכלים אצלנו טוב". יחי ההגיינה.
האם את קוראת את ההגדה כולה, או מפסיקה באמצע (בשביל האוכל)? בוודאי שאני מפסיקה, אחרת איך אמא אבא והאחון יקראו את הקטעים שלהם? אני בן אדם מנומס ורגיש לזולת. (חוץ מזה, אין באמת סיבה להפסיק בשביל האוכל, בחייכם, מצה רטובה במגבת זה לא כזה להיט).
איזה שיר פסח הוא האהוב עלייך ביותר? ווי דונט ניד נו אדיוקיישן! (טום, טום טום, טום, טום טום טום טום) ווי דונט ניד נו ת'וט קונטרול (טום, טום, טום, טום טום טום טום) נו דארק סארקזם, אין דה קלאסרום, (טום, טום טום, טום, טום טום טום טום) טי'צ'ר, ליב י"ב אלוון... היי, טיצ'ר, ליב י"ב אלוון...!
את הבגרות בספרות אנחנו לא עושים היום....
(שכבת י"ב יוצאת מעבדות לחירות בחג הפסח, הולה!)
וכמובן - מה את רוצה לקבל בשביל האפיקומן (גם אם לא את זו שמחפשת אותו)? מה, אבל אם מגלים אז זה לא מתגשם, לא? ~ טאצ' ווד, טאצ' ווד ~
| |
|