לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

השפיל, צורה מס' 7?


שפיל. יותר מדי אני משתמש במילה. אנשים עוד מעט יתחילו להפיץ שמועות: "שמעתם, צרי משתמש יותר מדי בשפיל" שיט חשפתי את שמי האמיתי. עכשיו כולכם תוכלו לחפש בספרי הטלפונים הזהובים שלכם ומה תגלו? "שרברבים (ע"ר)" כן כן! האמת המרה!

Avatarכינוי: 

בן: 36

ICQ: 178225164 



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יולי 2013    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

7/2013

עוד דברים לעשות בחופש


 

אז כמו שאמרנו, התקבלתי, זין על הציונים הקרבים, בלה בלה בלה. עכשיו לעוד כמה סידורי ראש ופנטזיות חולניות להחריד שיש לי, שכוללות מזון.

 

אנשים להספיק בב"ש

 

ולודיה

ענר

רון צוק

נולי-ליטל

 

נראה לי שזה סוגר את זה טוב. וכמובן להגשים את פנטזיית החוף-שוב-כמו-לפני-התואר.

 

פנטזיות חולניות א': ארוחה גרוזינית, ואולי טבעונית

 

טוב זה יהיה פרוייקט אדיר. אני צריך להשיג עוד רשימה של דברים שווים נוספים אבל זה בינתיים מה שאני מדמיין.

דבר ראשון, מ-ל-א בקבוקי חבנצ'קרה ושאר המותגים החצי מתוקים, כשבקבוק צ'אצ'א חביב נמצא במרכז השולחן.

ברקע כל הדיסקים הגרוזינים שאני יכול לחשוב עליהם. בצד, גבינת סולגוני עגולה ונפלאה, אולי אפילו כמה כאלו.

יחד איתה, לחם גרוזיני, כמה וכמה כיכרות כאלו לכולם. או ממאפייה, או ביתי. עדיף מאפייה, כי הם עושים את זה הרבה יותר טוב ממני.

חינקלי ממולא גבינה/בשר/טופו-תרד-בזיליקום לפתיחה. אג'פסנדל (חצילים ועוד ירקות) גם כן אופציה.

באמצע, תבשילי קדירות מגוונים, שכחתי איך קוראים לרובם - מפוצצים כמובן בעשבי תיבול, ואגוזי מלך. סטייל חצ'למה בעצם.

קינוח חסר לי רעיון, אבל נשיג, לא בעיה.

ובעיקר, אנשים טובים שיזרמו איתי על כל זה.

 

פנטזיות חולניות ב': ארוחת בשרים שזוגתי לא תראה בחייה

 

כי זוגתי טבעונית והיא לא צריכה לסבול את זה. אבל הפנטזיה כוללת השקעה מאסיבית בהרבה יותר מדי צלעות, אנטריקוט, דברים שעשו אוינק אוינק, ואולי מישהו שיודע לעשות אסאדו נורמלי, אם יש לי באיזור כזה. והרבה יותר מדי בקבוקי מלבק.

אה כן, וגם יהיה גזר על השולחן.

כי אני תזונאי.

 

פנטזיות חולניות ג': כשיתקרר קצת, רוסקי סטנדרט, נקניקים, ואלון

 

אולי לקראת הממש כניסה ללימודים, ללכת למעדנייה סבטלנית טיפוסית בה סבטה אומרת לי דברים שאני (עוד) לא מבין, לבקש ממנה בערך 200 גר' מכל מיני ומיני דברים שאינם בהכרח מפריסי פרסה או מעלי גרה או שוסעים שסע או סתם מקובלים לפי דת אבותיי ואמותיי, לקנות שני בקבוקים של רוסקי, להקפיא אותם למוות, ולהשים ברקע את קוורטט טרם, או את אוסף הסימפוניות של שוסטקוביץ' בווליום סביר, ולהשתכר חחויל'-סטייל, או סתם סבטלנה-סטייל.

 

ישאלו האנשים, מה הפאק שלך עם השם סבטלנה ולמה אתה מכליל את כלל יוצאי ברה"מ בתור סבטה? אין שמות אחרים סלאביים במוצאם? מה נסגר? ובכן, התשובה היא שסבטלנה זה פשוט שם מגניב, וסבטה זה קיצור עוד יותר מגניב, ובכלל, זה נחמד מאד ואין כאן שום כוונה להכללה מיותרת של מוכלאי סלאבים/גרמאניים/נורדים, חס וחלילה חס ושלום.

 

הצעות נוספות יתקבלו בשקילה,

איזה כיף לפנטז על דברים שאפילו אפשר להגשים,

רק להשקיע עליהם כמה שקלים מיותרים או משהו כזה.

 

הו וול.

יאללה שני מועדי א' אחרונים, אולי שני מועדי ב' ו...

זהו.

 

:)

אהבות

צרי

נכתב על ידי , 29/7/2013 17:03  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



114,152
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , פילוסופיית חיים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לקוראים לי שפיל אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על קוראים לי שפיל ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)