נדב, 28, הוא סיפור ארוך. אני מכיר אני מכיר אותו משיחות באטרף ובמסנג'ר כבר כשנתיים וחצי. ראינו תמונות זה של זה אבל מעולם לא נפגשנו. מעולם אפילו לא ניהלנו שיחת וידאו, כי לנדב, לטענתו, אין מצלמת אינטרנט. בתקופה הזו ניהלנו כבר עשרות שיחות, התקרבנו לפגישה והתרחקנו ממנה שוב ושוב.
נדב הוא דו-מיני ועמוק בארון שרק פעם בחודשים רבים, לפעמים פעם בשנה או יותר, גובר עליו יצרו והוא יוצא לאיזה סטוץ חפוז עם גבר כזה או אחר. כשהכרנו הוא חי עם חברה שלו במקום מרוחק ובתקופה זו הם אף הספיקו להנשא ולעבור להתגורר באזור המרכז. פעם אחת בכל תקופת היכרותנו קבענו להפגש במקום מסוים אבל פספסנו זה את זה ורק בדיעבד הבנתי שהרכב שראיתי סובב כמה פעמים סביב כיכר מסוימת שלידה היינו אמורים להפגש, היה הרכב שלו והדמות שראיתי מרחוק היתה דמותו.
בשנה האחרונה, לאחר שנישא, נדב חדל מפגישות עם גברים לחלוטין, אך תמיד הבטיח לי שאם יחזור לזה, תנתן לי זכות ראשונים. בסופו של דבר, גם בזה הוא לא עמד ושלא כהרגלו הוא נפגש באופן ספונטני עם בחור צעיר דווקא, למפגש מאכזב ונטול חדירות הוא שוב תפס מרחק מכל ענין הגברים.
גם מפלס חרמנותו הכללית של נדב נמוך ככל הנראה והיא אף חמקמקה משהו. כשהגיע בחודש האחרון הרגע ובו במהלך שיחתנו נראה היה שיש סיכוי שנפגש סוף סוף, הקפדתי לשמור את חרמנותו על אש קטנה משעת הבוקר בה החלטנו להפגש ועד לשעת אחר הצהרים בה אמור היה המפגש להתקיים. האמת, שהייתי די בטוח שגם הפעם נדב יבטל או יפספס את הכתובת או שמשהו יצוץ ברגע האחרון, אבל מרפי היה עסוק בשיבוש ענינים אחרים והפעם לא התערב. הייתי דיי מופתע כששמעתי את הדפיקה בדלת ונדב אכן נכנס, כשעיניו הכחולות היפות מרפרפות במבוכה לא קטנה.
לפני המפגש, נדב הרבה לדבר על כך שהוא מעולם לא התנשק עם גבר ושמעולם לא גמר תוך כדי זיון אלא רק כשהביא ביד אחר שהגבר שלו כבר גמר ויצא. הוא אף אמר שלא ממש נהנה מסקס בעבר, אלא יותר נהנה שהוא גורם להנאה לגבר שלו. נדב הסכים לפגישה איתי אבל הזהיר מראש שלא תהיה חדירה ובעיקר בא לו למצוץ. למותר לציין שכל הדיבורים האלה רק איתגרו אותי. שמתי לי למטרה שאני אזכה להתנשק איתו, שתהיה חדירה גם תהיה, שלא רק תהיה אלא שהוא גם ייהנה ממנה, ושלא רק ייהנה אלא שאף יגמור תוך כדי הזיון.
נדב ידע שהנשיקה חשובה מאוד לחרמנותי ולכימיה איתו, במיוחד שהוא כל כך ממדר את עצמו מכל אינטימיות ומסתפק בדרך כלל בסקס מיכני קר ומהיר. הוא אמר לי שאם יתחרמן, יכול להיות שיסכים להתנשק איתי תוך כדי זיון, אבל כשנדב נכנס לחדר, שכחנו מהר את כל המגבלות והמחסומים. נצמדתי אליו בחיבוק ספונטני, הדבקתי נשיקה ראשונה לשפתיו היפות, לקחתי אותו למקלחת משותפת, ולא הסרתי מבט מעיניו הכחולות המדהימות כשהן נדהמות כל רגע יותר ויותר ממה שקורה.
במקלחת היה המגע הראשון בין הזין שלי לחריץ ישבנו המסובן והמתלהב. אחר כך נדב שכח מהר את כל דיבוריו המקדימים על כך שלא תהיינה חדירות וביקש שאני אזיין אותו בכל תנוחה אפשרית, כאילו רצע לזרום עם פתיחותו הפתאומית עד הסוף, ביודעו שמחר יחזור להיות מסוגר ומסתגר למשך תקופה ארוכה כדרכו. הזיון עצמו אכן היה מגוון וארוך למדי ונדב הספיק לגמור פעם אחת עוד לפני החדירה ופעם שניה גמר כשאני מזיין אותו בעוצמה בעמידה מול הראי.
נדב נהנה והוא גם אמר לי את זה אחר כך. זו היתה הפעם הראשונה שהוא התנשק עם גבר והפעם הראשונה שהוא גמר תוך כדי זיון. נדב אהב שלקחתי את השליטה לידי מהרגע הראשון ופשוט עשיתי בו מה שרציתי. הרגשתי שהוא אוהב את השליטה הקלה הזו ושיחקתי על הקלף הזה עד הסוף.
לעומת נדב, אני לא הצלחתי להגיע לשיא. משהו היה חסר לי. אולי הזמן הרב שחלף מרגע שנדלקתי על נדב בפעם הראשונה עד שנפגשנו לבסוף, הוריד את התלהבותי ממנו. אולי ככה זה כשמכים על הברזל כשהוא כבר לא כל כך חם ואולי מרוב רצון לרצות אותו, שכחתי קצת לרצות את עצמי. גם מבחינת המראה, נדב נראה שונה ממה שציפיתי, והיה בוגר יותר ומוצק יותר מהבחור החטוב-רזה שאת תמונותיו נשאתי מול עיניו בכל השנים האלה.
אני ונדב עוד מדברים, אך אינני יודע אם נפגש שוב לסקס. מצאתי שאני לא נמשך אליו כפי שחשבתי שאמשך. יותר משאני נמשך אליו, הרעיון של לפתות אותו ולעשות את זה איתו כנגד כל הסיכויים קסם לי, אבל כנראה שלא קסם לי מספיק.
לנדב שלא היכה על הברזל כשהוא חם ולזמן הארוך שחלף מאז שדיברנו לראשונה ועד שנפגשנו, אני מקדיש את השיר Time מאלבומה המופלא "הצד האפל של הירח" של Pink Floyd, משנת 1973. במאמר מוסגר אציין שלפעמים אני מרגיש שכל המסע הזה שלי הוא מסע במרחבי אותו צד אפל של הירח... :