מאד חשוב לי כזכר שהמין הנקבי יתחבר אל עצמו ואל האנרגיה הרוחנית העוצמתית שלו. על כן אני ממליץ לכן ללכת לקורס הנפלא הזה שבו תחשפו ותגלו רבדים בתוככן שלא הייתן מודעות להם.
האישה הפראית
27/03/2007
האישה הפראית – לשיר את הנשמה הביתה
כולנו פועלות בתוך החיים- עושות, לומדות, מגדלות ילדים ומה לא... לפעמים האושר נוחת עלינו, לעיתים אנחנו מרגישות אבודות בשגרת היומיום, תוהות מה הצעד הבא.
פעם זורמות, פעם נאבקות ומנסות להישאר עם הראש מעל למים. בכול אחת מאיתנו יש מקום עמוק בפנים בו שוכנת האשה הפראית שהיא- האישה האותנטית, מלאת החיים, היודעת בדיוק מי היא, מה מקומה בגלגל החיים וכיצד עליה לפעול בתוכם.
ביער קל כל-כך למצוא מחדש את האשה הפראית. האדמה והשמים יחברו אותנו אליה, השליחים של הטבע יספרו לנו עליה. החברה הנשית תקל עלינו לקלף מעליה את הקליפות המיותרות. להיפגש במעגל אחד כמו בשבט ולשתף אותה, את עצמנו, וביחד בטבע הפראי, נחזיר את שיר הנשמה הביתה.
הקורס בנוי מ– 3 שלבים:
שלב א'- כווני הרוח ומשמעותם (5 מסעות) לכל כוון כמו המזרח, הדרום, המערב והצפון יש ניגון ייחודי בתוכנו. נלך , נקשיב, נלמד ונשיר את הניגון עד שייטמע וירפא רבדים עמוקים בתוכנו.
שלב ב'- טוטם החיות (2 סופ"ש או 6 מסעות ) לפי הפילוסופיה האינדיאנית כל אדם נולד עם 9 חיות שמלוות אותו כל החיים. חיות =מתנות = סגולות שיש בך. במסעות אלה נלך נגלה ונעצים את החלק החייתי שבתוכנו שיחזק את מי שאת באמת.
שלב ג'- החניכה – (סופ"ש) טכס שבו אנו יוצרות מכל "החומרים"שרכשנו בקורס הזה,SHIELD מגן סגולות -
תפקידו הגנה עלייך ועל ביתך מיגנוט שפע לך ולכל הסובב אותך
תאריכי מסעות :
27/03
6/04(פסח)
17/04
20/04
ציפור שוסטר (שתי נוצות) שאמנית, אשת רפואה ומורת דרך רוחנית.
למדה אצל מורה משבט הלקוטה ("שבט הזאבים") ועברה חניכה עם "סבתא טווילה" זקנת השבט.מנחה סדנאות מודעות ורוח מ – 1989, הולכת ביערות הכרמל ב- 9 השנים האחרונות ומלווה מסעות ריפוי ולמידה פרטניים וקבוצתיים.
ציפור - 054-2470883
www.topper.org.il/sites/zipor